Dobré obchody v Kladně RSS

Štítky: , , ,

11 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Chci se zeptat, zda máte někdo typy na dobré obchody s potravinami v Kladně. Momentálně sháním prověřenou masnu. V mase se vůbec nevyznám, takže potřebuju typ na obchod, kde poradí co vybrat. Díky moc!

  2. Slyšel jsem chválu na řezníka v Kačici.

  3. Masnu netuším, mám tip jen na zdravou výživu – http://www.domekzdravi.cz

  4. Bohužel slušnou masnu na Kladně hledám už dlouho a zatím jsem na žádnou podle mých představ nenarazila. Docela slušná je u Nováka v Penny, vlastní uzený mají v masně u Amálky – nevím jak dobře to na Kladně znáte. Kamarádka si je pochvalovala i co se týče masa, ale mně se moc nepozdávalo prostředí. Hledám dál, když na něco narazím, dám vědět.

  5. Nováka mám kousek od bytu, takže znám… mají tam celkem výběr, ale mrzí mě, že neumí moc poradit a navíc někteří prodavači šahaj rukama bez rukavic na peníze i maso, což je mi odporný… Amálku zkusím někdy cestou z práce.

  6. Masna na Amálce je výborná, mají tam parádní slaninu. Normálně jí moc nemusím, ale tahle se dá jíst samotná, jen je někdy až příliš libová. S masem tam mám taky doborou zkušenost. A řeznictví v Kačici je vyhlášený, nedávno jsem se tam stavila a byla tam fronta na párky až ven…

  7. Udělám si asi výlet do Kačice a pak masové hody :) Měly byste i typy na zeleninu? Já klasicky hledám v Bille (bývalé Delvitě v centru, ta druhá je občas víc než zoufalá) nebo u Vietnamců. Páteční trh je pro mě bohužel v blbý čas, takže tam se nedostanu.

  8. Nově jsou trhy v sobotu dopoledne v Kročehlavech na Václaváku, ale ještě jsem tam nebyla. Zeleninu mám od tchýně, jablka nakupuju ve Slaným a pokud je to nezbytně nutné tak Kaufland.

  9. Kročehlavy mám trochu z ruky, ale někdy to zkusím. jaký další obchody vám na Kladně připadají dobré? Já mám ráda Učňovské cukrárny.

  10. Učňovky nejsou špatné, ale nemám ráda jejich zákusky, mají rostlinou šlehačku. Na dortíky jedině Dolcevita, v létě mají skvělou zmrzlinu z jogurtu.
    Mám ráda Domek zdraví – dají se u nich objednat i bedýnky. Sýr v Cheesy, kachní paštiku ve vinotéce na Sítné, pečivo z Cvrčovic taky na Sítné. Jinak mě na Kladně nic moc nezaujalo…

  11. učňovské výrobky z nějakého kladenského SOU jsou i v Hornbachu v Řepích (mají tam stánek za vchodem) a nic moc tedy…

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.