Čokoládová cukrárna na Smíchově, Praha RSS

Štítky: , , ,

4 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. V pondělí jsem zavítala na ochutnávku čokolád do Čokoládové cukrárny na Smíchově a ráda bych se podělila o zajímavý a příjemný zážitek. Paní majitelka se celé skupince ( cca 15lidí) věnovala hodinku a půl, během které jsme se dozvěděli jak základní informace o výrobě čokolády, druzích, charakteristikách, tak i o výrobcích, plantážích, dovozu a ještě nám zodpověděla všechny otázky. Měli jsme možnost ochutnat 10 druhů čokolád- jak mléčná, tak hořká a jeden druh bílé. Také nabízí 100% čokoládu a drcené boby. Výběr čokolády k degustaci se mění. Bylo fajn mít možnost vyzkoušet jedny z těch nejlepších světových čokolád. Pokud si myslíte, že deset vzorků je málo, věřte mi, že Vám to bude bohatě stačit. Sama jsem tomu nevěřila, ale ty čokolády jsou kvalitní a mají tak silné a plné chutě, že Vás pak už přejde chuť ďobat dál. Nezbývá než si nějakou koupit domů a tam si ji pěkně vychutnat:) Paní majitelka na mne udělala dobrý dojem. Přišlo mi, že opravdu ví, o čem mluví a snaží se neustále vzdělávat a hledat pro svou cukrárnu nové druhy. Je vidět, že ji to opravdu baví!

  2. Do čokoládové cukrárny jsem jednou strčila hlavu, když jsem šla kolem, koupila jsem si dvě čokoládové pralinky, sice každou za každou patnáct korun, ale vzpomínám na ně do teď :)

  3. Před časem jsem tam kupovala nějaké dortíky a byly moc fajn.

  4. Čokoládová cukrárna je super! Dortů jsem ochutnala víc, neměly chybu! oceňuji nekuřácké prostředí a kafe také dobré:-) Doporučuji!

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.