Sny o jídle RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

15 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Zdá se vám někdy o jídle, vaření, surovinách nebo dokonce o panu Cuketkovi? Mně se dneska zdálo o škrábání brambor s panem Cuketkou. Podělte se o své kulinární sny.

  2. Jo, mě se dost často zdá o tom, jak něco vařím, jak nestíhám a chystají se nějaké pohormy apod. (většinou, když něco naslibuju a pak nemám čas to vůbec stihnout, ale nemám srdce to odříci). Ale nedávno se mi zdál velice příjemný sen o tom, že jsme u nás na zahradě (zahradu nemáme) pekli kůzle (fakt nevím, kde bych ho u nás na malém městě sehnala), kolem bylo asi 30 přátel, spousta dobrého jídla a pití, prostě labužníkův ráj. Když mi ve 4:00 ráno zazvonila upomínka na antibiotika pro dítě, měla jsem skoro proslintaný polštář :-)
    O páně Cuketkovi se mi nezdává, ale občas mě překvapí mládě (necelé dva roky) nějakou svou hláškou typu: „Maminka půjde za panem Cuketkou“ – nevím, kam na to chodí, protože o stránkách pana Cuketky doma nikterak zaníceně nehovořím (i když jsem samozřejmě jejich fanda – i přes hypno ubrus :-))

  3. Hypno ubrus, johohó, když už bude bude na pozadí mladé osení, čechrané větrem, beránky na letní obloze, mořský příboj nebo tak něco, hlavně už né tu stupidní kostičky?

  4. ↪ 3 tineli: nebo jedna cuketka vedle druhé :-)

  5. ↪ 3 tineli: hehe, vůbec netušíte, o co si říkáte ;) muhehe ;D

  6. Občas se mi v noci zdá, že (dámy prominou) nezřízeně žeru sladké – čokoládové pralinky po hrstech a celé koláče a dorty a všechno chutná báječně a možná lépe, než v leckteré cukrárně, a já v tom snu vím, že je to jen sen, takže si to užívám naplno a s vědomím, že si nebudu muset potom říkat, že jsem prasátko…
    Prosím, psychologa na mne neposílejte!!! :-)

  7. Mě se zdál nedávno sen,nebo spíš noční můra o tom, jak jsem musel jíst chřest s velmi nepovedenou a kyselou holandskou omáčkou..brr

  8. mě se většinou naštěstí zdá o dobrých jídlech, která se chystám vařit. Noční můry jsou z jiné oblasti.

  9. Me se zdal uplne sileny sen. Stala jsem na hotelove skole pred bandou stredoskolaku a mela pred sebou jakysi 6 hodinovy seminar o jidle a vubec nic jsem nevedela. Tak jsem si nakonec vymyslela ze to bude o vietnamske kuchyni a meli jsme varit Pho… Smarja dyt o tom nic neviiiim… :D

  10. ↪ 3 tineli: Néé, kýč né, jen mě prostě z těch kostiček po delším čučení a rolování dolů bolí pekelně hlava. Staticky je ubrus v pohodě, ale jak se dá do pohybu, tak mě z toho prostě bolí oči. Ale třeba pomůže jen nějaká menší úprava :-)

  11. Jak Madle, většinou s emi o jídle zdá v případě, že se chystám dělat něco extra. V tom snu se samozřejmě kazí, co se dá. Naposledy, když jsem dělala babičce k narozeninám cheesecake a celou noc jsem ho pálila, překlápěla, neocukrovala, nedala do něj vajíčka, prostě úplně všechno dělala špatně. No a v reálu samozřejmě dopadl výborně;-) ale noc to byla strašná.

  12. ↪ 11 olu: Nápodobně, třeba děsuplná noc mnoha způsoby pokaženého creme brulee, který jsem druhý den měla chystat na speciální příležitost (bratr nám přišel představit svou nastávající :D ) Samozřejmě ve skutečnosti vše výborné, ale ta noc předem taktéž strašná :)

  13. Mně se právě zdálo o mangu, jak ho krájím do špiček přes hranu a šťáva sladce vytéká, pryskyřičně voní a jak se mi dužinarozplývá na jazyku. Asi je to tím, že jedno mango jsem si koupila už před pár dny a pořád, potvora, se ne a ne uležet, a já si celou dobu dělám chutě…

  14. Pokud si vybavuju, tak většinou když se mi zdá o jídle, tak to ve snu nemá žádnou chuť, tak mě to tak rozhodí, že se z toho většinou probudím a jsem naštvaná že se mi to jen zdálo.
    Madlo, s tím kůzletem, u vás není nikde v okolí kozí farma? Já se právě chystám v brzké době zajet do vedlejší vesnice na kozí farmu, protože oni právě prý úplně běžně prodávají i maso, tak se zkuste u vás taky někde pozeptat.

  15. ↪ 14 Ala: Bohužel, pátrala jsem i v okolí, ale nic takového tu není :-( Krůty, kachny a jiná drůbež v pohodě, ale nic tak „speciálního“ jako kozí farma bohužel ne :-(Ale já se nevzdám :-)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.