Koření RSS

Štítky: , ,

14 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Přeposílám dotaz od uživatele marcel:

    Ahoj všem! Kam chodíte pro koření v Praze? Uvítám nějaký typ. Díky a všem dobrou chuť :)

  2. Haškova ulice na Praze 7, odkaz: http://www.cajkorenikava.cz
    pak ještě U Salvátora v Náprstkově – tam jsem nebyla ani nepamatuju.

  3. já si kupuju na http://www.koreni.cz

  4. Pridavam se, take nakupuji u Antonina v Plzni.

  5. Kupuju U Salvátora. Je to takové příjemně starosvětské.I když si nejsem jistá původem tamního koření, protože tak zelenou petržel jsem nikdy neviděla :o)

  6. u Salvátora si buď jistá, protože pí. Velebilová je ta dobrá duše, která vedla krámek U Salvátora ještě v dobách hlubokého míru v Mostecké ulici a nevěřím tomu, že by se zpronevěřila poslání přinášet lidem dobré koření a radost. původ je z celého světa i domácích končin a kvalitu si potrpí.

  7. Také bych jí věřila. Nejzelenější sušené bylinky mívají bio krámky a dobří kořenáři na trzích. Spíš v tom bude způsob sušení, než nějaký podfuk.

  8. Já té paní věřím. :o) Koření tam nakupuju pravidelně a je výborné. Jenom ta petržel vypadá jak vymáchaná v temperách ve srovnání s jinýma bylinkama,ale polévka nebo pomazánka potom vypadá skvěle. :o)

  9. Překvapivě jsem koupila dobré koření u Markse a Spencera /větší výběr je na Václaváku, menší na Novém Smíchově/. Mají třeba krásný kardamom, černuchu, uzenou sůl, bouquet garni balený v gáze…

  10. Taktéž koření u Salvátora. Za dob studií koření od Antonína v Plzni, Antoním má navíc i e-shop, po drátech sice přijdete o tu neuvěřitelnou směs různých vůni v obchůdku, ale kvalita zaručena.

  11. Již několik let používám prakticky výhradně Koření od Antonína. Jejich vanilka, skořice i třeba obyčejný pepř zatím vyšly ze srovnání s čímkoliv ostatním vždy vítězně. Směsi koření obvykle nepoužívám, ale ty od Antonína nejsou s 30% a více procenty soli, jak je tomu v Hyper-Super obchodech. Třeba směs na bylinkové máslo je bezvadná. Obchůdek je nádherný, vždy, když jsme v Plzni, tak tam zajdeme.

  12. byť to není v Praze – bohužel – taky musím potvrdit koření od Antonína, první dávku sem si objednal přes internet a koření mě tak zaujalo, že sem se tam příště musel vypravit sám. Miluju napr jejich formaggio, bylinkove máslo je taky super, o skořici a vanilce nemluvě…
    Pro drobnosti chodím rád do Spencera, akorat me tam stvou ty jejich ceny a ten brutalne omezeny sortiment proti jejich obchodum ktery sem videl v Anglii nebo Irsku…

  13. Antonin (www.koreni.cz) ma skvele i tak obycejne veci jako hrebicek nebo nove koreni; naprosto bezkonkurencni je taky jejich madarska sladka paprika. Jako skvele gurmanske vanocni darky mohu doporucit taky jejich darkove kazety.

  14. Musím potvrdit Antonína, koření tam nakupuji již několik let. K Antonínovi to mám nějakých dobrých 110km a ani to mi nezabrání si tam pro koření dojet osobně.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.