Nápověda + Jak psát příspěvky do diskuzního fóra? RSS

Štítky: , , , ,

20 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. V prvé řadě musíte mít tady na cuketka.cz své uživatelské konto, k psaní příspvěků rovněž musíte být přihlášení.

    REGISTRACE:

    Uživatelské konto je společné pro diskuzní fórum i ostatní části serveru, registrovat se tedy stačí pouze jednou! :)

    Registrujte se na této adrese: http://www.cuketka.cz/wp-login.php?…

    Po vyplnění požadovaného uživatelského jména a emailu, vám systém zašle heslo k přihlášení. Můžete si jej později změnit.

    PŘIHLÁŠENÍ A PSANÍ DO FÓRA

    Jakmile se přihlásíte (odkaz najdete v levém sloupci nahoře), nic vám nebrání v odpovídání na již založené příspěvky nebo zákládání nových témat.

    Pokud chcete založit nové téma – rozklikněte si nejprve novou kategorii. Na konci najdete formulář pro vložení tématu. Vyberte správný název, vložte text a na konec vložte do políčka klíčová slova oddělená čárkou (štítky). Štítky usadní orientaci a vyhledávání ostatním čtenářům.

    POVOLENÉ HTML ZNAČKY

    Pro formátování textu můžete použít následující html značky:

    – a (klasika pro odkaz)

    • em (kurzíva)
    • strong (tučné písmo)

    Je mi jasné, že formátování textu zatím není ideální. Pracujeme na tom! ;)

    POSUN NA NEJNOVĚJŠÍ PŘÍSPĚVEK TÉMATU

    Jak se dostat na nejnovější příspěvek na konci diskuze s více než jednou stránkou? Je to jednoduché. V přehledu , nebo v seznamu témat neklkejte na název tématu, ale klikněte ma čas ve sloupečku čerstvost – přenese vás rovnou na nejnovější příspěvek v diskuzi

  2. Cibulačka dle mojí babičky (měla francouzskou posluhovačku)
    Na jednu porci jedna střední cibule. Nakrájet na tenká kolečka, pomalu smažit na másle do zlatova, ke konci přidat na drobno jeden stroužek česneku. Zalít hovězím vývarem (lze použít kvalitní kostku, ale kde ji vzít?) Vařit 20 minut. Na nelepivé pánvi rozehřát nastrouhaný ementál, rozetřít do placky, vložit krajíčky bílé veky a smažit, až sýr zrůžoví, obrátit a smažit do zrůžovění veky. Rozkrájet a zalít vařící polévkou

  3. Rizoto dle mojí babičky, přinesla to do rodiny 1909.Na jednu porci: 20 dkg nahrubo nakrájené cibule smažit na oleji dozlatova.(používám sušenou, pak je to za pár vteřin). Vedle na pánvi osmažit 5 dkg libového vepřového na malé kousky. Cibuli stáhnout z ohně, přidat maso, 1 lžíci sladké papriky, půl lžičky kari a hrst sušených hub (bez nich nebo s čerstvými se to nepovede). Všechno se dobře zamíchá, zaleje 2 dcl vody a vaří v papiňáku 20 minut nebo do změknutí masa. Do uvařeného přidat kostku Masoxu a půl lžičky cukru(cukr je ve funkci zesilovače chuti), solí upravit tak, aby chu't byla přesolená. Přidat 10 dkg rýže, výborná je Parboiled, přendat do hrnce, Remosky nebo pekáčku a péct zakryté do změknutí rýže. Výsledek je sypká červenohnědá mastná rýže se silnou chutí papriky a hub. Správně se sype parmezánem. Dělat jednu porci je nesmysl, směs bez rýže lze zmrazit a použít kdykoli. Ozvěte se, kdo to zkusil

  4. http://www.cuketka.cz/forum/topic.php?…

    Asi jsem mimo, ale odkaz člen tam nikde nevidím. U každého je member a pana C. key master a kliknouot na to nejde, takže to vidí asi jen on, že?

  5. Zdenek:

    tato změna dočasně „upadla“ s nutnou aktualizací systému kvůli bezpečnosti. opravíme :)

  6. A nebylo by lepší rovnou pořídit něco lepšího?

  7. Zdenek:

    a máte tip? sem s ním. nutná podmínka – bezproblémová synchronizace uživatelů se systémem wordpress :)

  8. Aha, wordpress :(
    Musí to být zadarmo nebo máme povoleno nějakou investici či měsíční poplatek?

  9. fórum zdá se také funguje ;) kdybyste měli cokoliv k fungování, ozvěte se!

  10. Ježišišmajdá, tenhle nový vzhled nevím, jestli zvládnu ovládat, připadá mi to jakési méně přehledné, ale mám vážné podezření, že se mi to prostě jen špatně zobrazuje.
    Jinak pozadí moc líbí ;-)

  11. ↪ 9 pan Cuketka: ozývám se. Mám problém. Před dvěma dny jsem napsala příspěvek do tohoto tématu: http://www.cuketka.cz/forum/topic.php?…. Od vložení příspěvku se mi jako poslední zobrazuje moje jméno s ikonkou, pak je to jakoby useklé. Aktualizace nepomáhá, ťukání na šipečky pro odpověď na jiné uživatele nereaguje. Chyba bude asi na mém příjimači, ale jaká? Jinak mi vše fachčí bez problémů. (Vzhledem k tomu, že se jedná o téma, které mě jako Brňačku zajímá, mě to docela štve.)

  12. ↪ 11 olu: něco se tam pokadilo, umáznul jsem to a vložil znovu za vás ;) už by to mělo být OK

  13. ↪ 12 pan Cuketka: paráda, fachčí:-)

  14. Martine, budu zase otravovat a opakovaně se ptám – jak budete řešit vzrůstající počet cizojazyčného spamu? Mám všechny existující RSS k cuketka i scuk, ale sleduji stále narůstající počty spamových příspěvků. Ono to asi někdo promazává, ale to přeci není systémové řešení. Můžu poslat screenshoty z Google Readeru.

  15. Nejsem si jistý, zda je tohle to nejvhodnější vlákno, ale stejně:

    Vpodstatě pokaždé, když otevřu ve fóru nějaké vlákno, čeká mě ještě jeden klik na tlačidlo „skočit na nejnovější“ – tedy s výjimkou krátkých vláken, kde stačí Ctrl+End, případně vláken, která hodlám začít zkoumat od jejich často historického začátku.

    A drze předpokládám, že toto absolvuje i většina ostatních, vyjma úplných nováčků, kteří chtějí pročíst dané vlákno celé.

    Myslím, že by bylo uživatelsky příjemnější, aby po otevření vlákna právě naopak skákal kurzor automaticky na nejnovější příspěvek s možností přeskočit na začátek jen v případě potřeby.

    Třeba se vyjádří i ostatní, zda čtou vlákna častěji od konce nebo od začátku.

  16. ↪ 15 Sirnik74: Když klikneš, místo na odkaz vlákna na datum jeho posledního příspěvku úplně vpravo, otevře se vlákno na posledním příspěvku.

  17. ↪ 16 andy_wise: Díky andy, červenám se…

  18. ↪ 15 Sirnik74: Díky za připomínku. Na druhou stranu, obrácené pořadí příspěvků je nepohodlné v tom smyslu, že vybízí k čtení posledních, a až poté těch, na které se reaguje…

  19. Pane Cuketko, jen hlásím, že už pár dní nefunguje RSS na sekci fórum. A mně chybí :)

  20. ↪ 19 monca: Moc děkuji! :)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.