Recenze restaurací ve scuku RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

5 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Narazila jsem na netu na komentář od aftica, Michaela Klímy, ke Blackdog Cantina.
     http://www.hostovka.cz/clanek.php?…

    Ze srdce s ním třeba můžu nesouhlasit, ale zjistila jsem, že vlastně na recenze scukařů k témuž podniku můžu reagovat jen palcem nahoru či dolů (hodnocení komentátora), ne odkazem či komentářem.
    Kde dělám chybu?

    AG

  2. Já tam zatím nebyla, takže nemám vlastní zkušenost, ale aftic je z labužníka znám poměrně agresivním a dosti k sobě nekritickým stylem psaní kritiky.

  3. ↪ 1 Alice_G: všechny komentáře ke Scuku můžete směřovat k nám na Facebook Scuku. diskuze pod podniky nebo pod recenzemi prozatím neplánujeme, vzhledem k obvyklému balastu, na který je tento typ diskuzí náchylný, bychom nemohli zaručit jejich moderování.

    k samotnému textu pana Klímy: vzhledem k tomu, že sám rozjíždí konkurenční frenčízu se stejnou tematikou (SteakGrill), divím se, že ke komentářům k přímé konkurenci vůbec odhodlal. podle mě to není košer praktika.

  4. ↪ 1 Alice_G: Ja jsem treba v cele te jeho recenzi nenasel jedinou konkretni zminku, co je v Blackdog Cantine spatne (v podniku jsem zatim nebyl)

  5. ↪ 1 Alice_G: A jakou má souvislost ten odkaz s recenzemi na scuku? To snad není recenze na scuku, nebo ano? On (Klíma) je scukař? Nebo mi něco uniká?

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.