Vhodná strava v šestinedělí RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

5 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Chci připravovat jídla, která budou vhodná pro novopečenou maminku a zároveň budou chutnat novopečenému tatínkovi a dvěma malým dětem. S podobnou situací nemám zkušenost, tudíž si nejsem jistá, které potraviny jsou vhodné a které ne.

  2. Ja mam pro zenu uz nejakou dobu v zalozkach ulozen odkaz: http://goo.gl/WmQJm

  3. podobné téma se před pár měsíci řešilo tady: http://www.cuketka.cz/forum/topic.php?…

    osobně můžu pro začátek vřele doporučit polévky, rizoto a těstoviny na mnoho způsobů (nepřehánět to ovšem s česnekem a nadýmavou zeleninou), libové maso, ryby, k pití meltu, meduňkový čaj, v horku ochucený kefír, vychlazený rooibos s troškou medu nebo i nealko pivo, na mls třeba jogurt s trochou „dovoleného“ ovoce, oslazený tvaroh nebo meloun, na slaném konci spektra potom staré dobré slané tyčky nebo lehce nasucho opražená a osolená slunečnicová semínka – to všecko mi po stravě v porodnici bez chuti a zápachu dost bodlo, je to snadné a rychlé na přípravu a zbytek rodiny s tím taky neměl problém.

    držím palce, ať chutná všem a hlavně tomu nejmenšímu!

  4. Díky moc za odkazy, měla jsem pocit, že jsem před časem něco tady četla, ale z radosti mi to vypadlo z hlavy :o) Zatím bylo vše snědeno celkem v pohodě, ale chtěla jsem mít jistotu, že tam nedávám něco, co by miminku mohlo způsobovat problémy. I když jak čtu, pokud má mít problémy, bude je mít téměř po čemkoliv.

  5. Cherry, každý bejbinko je jiný – já jsem u první dcerky nemohla prakticky nic, u druhé jsem v den návratu z porodnice dostala od panímámy, která si s tím zas tak hlavu neláme, čočkovou polívku, a jako by se nic nestalo. Teď už jsou slečně tři měsíce a já můžu luštěniny, zeleninu i kynuté pečivo celkem bez obav. Čím víc sebou dítko mele, tím líp si s bříškem umí poradit samo. mějte se hezky!

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.