Hodujme.cz - jídlo se skvělými lidmi RSS

Štítky: , , ,

18 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Ahoj, nový projekt hodujme.cz bude organizovat tématické večeře v praze. Účelem je sdružovat lidi s podobnými zájmy a nejen si dobře popovídat, ale také se skvěle najíst. Co si o tomto projektu myslíte? Šli byste se nájíst a seznámit s lidmi jako jste vy?

  2. Mě kdysi zaujalo tohle, ale je to spíš zaměřené na různé regiony, než zájmy.. http://www.facebook.com/…gastroparty/
    Kde by ty večeře měly probíhat? V různých podnicích? Nebo i společné vaření? Já asi nejsem ideální návštěvník, mám co dělat, abych večeřela s těmi, které už znám, ale tohle zní tak trochu jako seznamka;)…

  3. Ano, večeře budou probíhat v různých podnicích v Praze. Společné vaření zatím neplánujeme. Hodujme.cz je trošku jíná seznamka, jde o klábosení u dobrého jídla, kde potkáváte podobně zaměřené lidi.

  4. ↪ 3 MartinGolan: Martine, můžete popsat jednu takovou ukázkovou akci?

    – vybraný podnik

    • jaké menu a pití
    • cena
    • program večeře
    • pro kolik lidí to bude?
  5. S podnikem se dohodneme a vybereme menu v několika variantách. Cena bude jednotná a bez slevy (nejsme slevomat, tak si budeme moci dovolit přinést opravdu šťavnatou nabídku jídel;). Večeře, které zakoupíte přímo na webu, budou maximálně pro 11 lidí. U každé nabídky bude také téma večeře. Např. cestování, filmy, technologie, fotografie, vaření apod. V plánu jsou i večeře se známými osobnostmi v daném tématickém okruhu.

  6. ↪ 5 MartinGolan: Něco takového? http://www.dodoland.cz/…s-celebritou

  7. Děkuji za odkaz. Nechtěl bych jít příliš cestou těchto celebrit. Spíše hledat osobnosti pro dané okruhy knihy – spisovatel, vaření – známý šefkuchař apod.

  8. ↪ 6 andy_wise: Tak na něco takového by mě nedostal nikdo ani zadarmo. :-/

  9. ↪ 7 MartinGolan: Možná to myslíte dobře, to nedokážu posoudit, ale kapku mi to zavání reklamou, zvlášť když jsem Vaše „nenápadné upozornění“ našla i na jiném webu o jídle. Každopádně, stránka, na kterou se nemůžu dostat bez předchozí registrace, ve mě moc důvěry nevzbuzuje. Ale třeba se fakt pletu a v tom případě se moc omlouvám.

  10. ↪ 6 andy_wise: Kristepane!! Za večeři s uslintaným princem 47.500??? To někdo vážně dá?

    ↪ 5 MartinGolan: Kdybyste to prezentoval jako seznamku s večeří, myslím, že by to bylo upřímnější. Lidé se stejnými zájmy se přece už někde scházejí, ne? Tak nač je cpát spolu do restaurantu? :-)

  11. Dobrý den Aido, projekt je ve fázi vývoje. Já si touhle cestou snažím získat co nejvíce zpětných reakcí, abych je mohl při vývoji využít.

  12. Vando, nechci to prezentovat jako seznamku s večeří. Hodujme.cz je budování kamarádství skrz dobré jídlo v dobrých pražských restauracích. Např. já jezdím často do Prahy pracovně a často nevím, co dělat večer. Nemám v Praze příliš mnoho přátel, tudíž tyto večeře řeší můj problém.

  13. ↪ 12 MartinGolan: Proč to tedy opravdu nesměřujete jako setkávání lidí se zájmem o gastronomii v zajímavých podnicích, třeba s tím, kdo tam vaří. Témata jako auta, filmy apod. mi přijdou zbytečně navíc. I tak, přiznávám, že to ve mně moc nadšení zatím nebudí.

  14. Mě by přišlo zajimavé, kdyby se zůstalo u gastronomie. Kdysi tady něco takovýho probíhalo, ale tomu už je nejspíš konec. Lidi ze Scuku se schází spolu a ten zbytek má smůlu.

  15. ↪ 12 MartinGolan: Takže vlastně hledáte kontakty, s kým jít na večeři? Já osobně bych se nezapojila, jestli Vám tedy můj názor pomůže. Šla bych se známými vyzkoušet novou restauraci, šla bych do oblíbené restaurace, ale nevím, co by mě přimělo jít s cizími lidmi na večeři. Osobně by v tom pro mě bylo riziko, že mi budou protivní a budu to muset kvůli jídlu vydržet, nebo že bude váznout konverzace, nebo mi nesedne výběr restaurace, v nejhorším obojí. Nicméně si umím představit, že jsou lidé, co se ochotně do těch rizik vrhnou.

  16. Děkuji za zpětné reakce. Gastronomie bude určitě dominantní téma večeří, ale nezůstaneme pouze u něj. Projekt hodujme.cz by rád vybudoval přátelskou komunitu lidí, protože nemusíme klábosit pouze na internetu, ale i u poctivého jídla.

  17. ↪ 16 MartinGolan: Ono je to pěkné předsevzetí, ale v tom klábosení na netu je jisté kouzlo. To že ostatní neznám, mi nebrání číst jejich příspěvky a reagovat na ně, ale ve skutečnosti je mezi námi propast ve věku, vzdělání, movitosti a pod. Taky vzdálenost. Při osobním kontaktu je ve hře okamžitá sympatie nebo opak.
    Prostě net je anonymní, skutečná setkání mohou být překvapující.

  18. Souhlasím s aidou – když se ani nemůžu podívat na stránky bez registrace, tak ztrácím zájem kupovat zajíce v pytli. A netoužím pak být zaplavená spamy.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.