Hruškové balsamico RSS

Štítky: , ,

4 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Koupila jsem si hruškový balsamicový ocet, úžasná delikatesa. Použila jsem jej smíchaný s oliv. olejem do rajčatového salátu s naťovou cibulkou, byl výborný. Zajímalo by mne, jestli mi poradíte nějaké jiné využití než na saláty. Díky.

  2. da se to pouzit i na dochuceni ryb – treba stejk z tunaka nebo lososa

  3. Pokud je balsamico kvalitní, Italové si ho často kápnou třeba i na zmrzlinu…Jinak můžete přidat do marinád (ryby, světlé maso), použít jako aperitiv nebo zvýraznit ovoce

  4. Díky, na rybky určitě vyzkouším. Do marinád by mi to asi přišlo škoda kvůli následné tepelné úpravě. Jako aperitiv nebo osvěžující nápoj s perlivou vodou by to taky nemuselo být špatné, takže díky za nápady.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.