Kde koupit chřest? RSS

Štítky: , , , , ,

12 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Dali jsme na Scuku aktuální přehled hlavních zdrojů chřestu pro tuto sezónu. Pokud máte další místa, kde český chřest nakoupit, neváhejte a podělte se o tip! ;)

    http://blog.scuk.cz/…oupit-chrest

  2. ↪ 1 pan Cuketka: Od pana Čočky jsem měla minulý týden kilo bílého a byl luxusní. Brňákům doporučuji.

  3. ↪ 2 Vanda: Vandi, můžu se zeptat, kde teď Čočka sídlí? Našla jsem na jejich stránkách něco o klubovně, ale adresa tam nebyla (no, spíš asi byla, jen jsem ji nenašla).

  4. ↪ 3 aida: Operují hlavně přez Facebook, založ si profil a dej si je do přátel, potom uvidíš aktuální nabídku a data uzávěrek objednávek a prodejní dny. Stále prodejní dny jsou středa a čtvrtek minimálně do 20hod., jinak podle toho co mají, třeba chřest řezali v pondělí, tak se prodávalo v pondělí. Prodávali z auta před Artem, potom v Artu na chodbě a ted jsou v klubovně kousek od Artu (směrem do centra, asi 4tý barák na pravé straně, bývalo tam Novoretro).

  5. ↪ 4 Vanda: Facebook nemám ani neplánuju, nějak jsem nepocítila potřebu, každopádně moc dík za nasměrování!

  6. Dnes jsem byl na náplavce hned z rána a chřest tam nikdo neprodával.
    Nevíte někdo jak to tam letos bude? Loni ho tam prodávali z Hostína

  7. Sezóna chřestu je zase tady, už jsem kupovala český i slovenský v supermarketech, kvalita celkem OK. Teď se chystám do Hostína (podle stránek otevřeno 7–17 každý den), nebyli jste již někdo a nemáte zkušenost, zda prodávají opravdu čerstvě sklizený chřest? Díky moc

  8. ↪ 7 Akras: Je opravdu super. Kupuju teda na trzích, protoýe Hostín nemám úplně při ruce. Supermarketový je proti tomu guma.

  9. anebo ve Sklizenu – na FB avizují, že v Olomouci a v Brně mají chřest ze slovenských Kútů a v Praze z Hostína

  10. ↪ 8 snookie: Díky moc, dnes budu mít cestu kolem, tak se tam stavím.

  11. Jak to vypadá v Ivančicích ? Má smysl tam jazdit ? Ať už na slavnost nebo jindy tam nic chřestového není ?

  12. V Ivančicích kromě slavností chřest nekoupíš :-( , my ho kupujeme v Brně, a už nekupujeme jinak než v bedýnkové formě ovoce a zeleniny, udělají nám mix do menší bedýnky. A chřest na polévku tam beru taky. Je to http://www.bioslunecnice.cz, tam se dá objednat vše, jinak prodejnu mají na Skácelově

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.