Restaurace Bamboo v Ostravě RSS

Štítky: , , , , ,

6 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. nově otevřený hotel Park Inn v krychli s názvem Orchard přihodil i jednu restauraci:

    http://www.theorchard.cz/…race-bamboo/

    moje nesmírná,nesmírná zvědavost!!! ;) nemůžu se dočka!

  2. když já raději tento Orchad:
    http://www.orchard-grantchester.com/

    to je něco…balzám na nervy to je!

  3. http://www.bamboorestaurant.cz/cz/index.php

  4. Minuly tyden jsem vyzkousel jejich nedelni brunch. Upozornuji predem, ze tomu, kdo nema rad plno deti v restauraci – navstevu silne nedoporucuji. Konkretne v tuto dobu (nedelniho brunche) je to jakysi kinder-restaurant. Jine dny jiz bude zrejme klidneji. Ja tam byl nastesti se znamymi a jejich 1.5-letym potomkem, takze potud vse v nejlepsim poradku ;-) O decka je postarano, je tam lego koutek, spousta mista na behani po place a pri odchodu jeste dostanou hracku. Cena za brunch cca 500 czecho-kreditu pro 2 osoby, samozrejme bez piti. Je to ovsem jen jakasi akce, snad do konce prosince – pak se ma „zdrazovat“. Po nejakem vyraznejsim zdrazeni bych vsak s dalsi navstevou vahal, viz dale. Co se tyce piti, tretinkova bonaqua za 50, ostatni napoje v podobnych relacich (jsem zjistil pri placeni uctu ;-). DAYLIGHT ROBBERY! Uprednostnil bych radeji o neco drazsi pausal za cely brunch s nejakym lehkym pitim v cene (nealko, kava atp.), nebo jeste lepe obligatni karafu na stul. Takhle si fakt pripadam jako debil, platit stovku za dve male vody. Ci jsme na letisti?!
    Strava byla rekneme primerene kvalitni cene. Celkem dobre suroviny, ovsem dle meho rozmazleneho soudu slabsi uroven hlavne teplych jidel – mysleno z pohledu „co ja si jeste dam, je tu toho tolik a jeste bych zkusil…“. Takova ceska klasika. Na vyber bramborova polevka, 2 druhy ryby – pangasius filety a losos. Losos byl hosty po chvili tak rozmasakrovan, ze pripominal tunaka z pixly. Pangasius rychle dosel a uz nebyl doplnovan. Dal byla na stole svickova, s ponekud tuhsim masem, ale zase dobrou omackou a dvema druhy knedliku k tomu. Prilohy klasika, ryze, kase…a ratatuille. Pry. Mne to chutnalo, houby se v zelenine vyznam, ale ma ve-Fra-dlouho-zijici-pritelkyne tvrdila, ze ratatuille ani nahodou. Toz tak ;-) Nejlepsi bylo vyborne grilovane koleno (pritomny kuchar zdatne asistoval preparaci), ktere si kamarad dal i jako dezert! Skutecnych dezertu byli tri druhy. Ryzovy nakyp, dortik a neco v male misticce, co strasne rychle zmizelo a uz to nebylo doplnovano. Studeny bufet byl ok, ne zrovna v Ambi-stylu, ale zase mi nic v zasade nechybelo. Salaty, zelenina, zampiony, uzeniny…
    Servis byl behem brunche pomerne byl pomerne rozpacity. Mladi muzi a mlade slecny byli prijemni a snazili se. Bohuzel, obcas nekdo zapomel prinest tu kolu, tu odnest talir, k jedne kave donesli jakesi susenky, k druhe obednane pozdeji uz ne, a tak podobne. Asi je z tech vsech decek kolem uz bolela hlava ;-) A propos kava: espresso donesli ve spravne velikosti. Hned jsem pookral!

  5. návštěva zpracována na přespříští týden… prozrazovat ale jako obvykle nebudu :)

  6. No to jsem cely zvedav…co se tam hnulo ;-)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.