TTTM Sapa je zase... RSS

Štítky: , ,

19 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. v plamenech! Já sem to říkal vždycky, že by ti grilaři v naší oblíbené hospůdce měli dávat s otevřeným ohněm větší bacha :)

    http://www.ct24.cz/…v-plamenech/

  2. Ach jo:-(

  3. Děkuji za zprávu, máma se tamtudy akorát chystala jet k metru a do práce – tak jsem ji odvezl na metro jinam – při té příležitosti jsem měl možnost to vidět na vlastní oči od kruháku na Vídeňské – ten mrak černého dýmu opravdu nevypadal moc nadějně. A to jsem se zrovna rozhodoval, že bych se tam taky někdy zajel podívat. Ach jo )-:

  4. V šest ráno byl hrozný puch na Smíchově a během dopoledne to doputovalo až do Motola. A u nás na Kavkách to prý byla také síla. Stánkařů je mi líto, obdivuji hasiče a lituji lidi v blízkém okolí. Co ti se museli nadýchat sajrajtů! Ono se to rozlezlo po půlce Prahy, ale tam to musí být hustý. Známá bydlí v Písnici, ještě dál za Sapou, tak jsem zvědavá, jestli se neudusila.

  5. ani mi nerikejte, v kunraticích jsem to měl celý den hezky pod nosem, včetně koncertu sirén, houkaček a veřejných rozhlasů informujících o tom abych nevětral … hezký, kluci šikovný

  6. rano jsem jel na smichov na vltavu trenovat a smrad peknej… holt si kluci zavarili…

  7. 4: Já bydlím ještě za Písnicí a tímhle směrem to moc nešlo – spíš ten smrad mířil do města, do Kunratic, do Modřan a dál.

  8. Aha, já si říkal, že je to podzimní smog :o)

  9. V Jesenici bylo odpoledne nedýchatelno…

  10. Homi: kanojista, kajakář nebo veslař? Omlouvám se za OT, ta Vltava mě zaujala, doma jsme všichni nějakým způsobem vodou trefení.

  11. kanoista-duklák (císařská louka)…

  12. 9. To v Břežanech taky, ale nesouvisí to imho s požárem v Sapě – to lezlo z komínů některých spoluobčanů topících vším možným i v době, kdy ještě v tržnici nehořelo.

  13. http://zpravy.idnes.cz/…k-/praha.asp?… :-(

  14. OMG!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!! fcuk

  15. Klid, novináři zase přeháněj. Zbourá se to co shořelo. Vždy´t dobrá půlka je v pořádku. Veletžní palác taky nezbourají celý, když shořelo jedno křídlo. :-))))

  16. Pivli: To ne :-) No mám trochu obavy, že po těch častejch požárech to tam celý zavřou.

  17. Je fakt, že místní už docela protestují. Tak ať na to vietnamská komunita vlítne, dá to do pucu a nebude důvod ke stížnostem. Byla by škoda, kdyby SAPA zanikla.

  18. no sjem holt emotivní :)

  19. Tam se pořád něco děje… http://www.novinky.cz/…-libusi.html

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.