digitální váha RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

11 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Zdravím,
    jakou digitální váhu mi doporučíte max do 3kg.Hlavně mi jde o životnost a přesnost vážení. Tescoma se neosvědčila. Časem tam začínají lítat čísla, takže se to nikdy neustálí.

  2. ↪ 1 Zettik: Mám asi dva měsíce tuto:
    http://www.doubleshot.cz/…topkami.html

    Přesnost jsou desetiny gramu, což se mi líbí na pečení, ale možná je to zbytečné:) A je sice na první pohled taková plastová, ale zatím se drží. Nevim no, měla jsem předtím takovou vyfintěnou z Potten a Pannen ještě dražší a strašně mě štvala – zhasínala se a vypínala se během vážení. To Hario nedělá a ještě má stopky:))

  3. Zdravím. Zhruba tři roky používám bez problémů tuto váhu:
    http://www.soehnle-shop.cz/…siena-p-1974

  4. Mám asi dva roky tuto: http://www.soehnle-shop.cz/…profi-p-1998. Je sice až do 15 kg, ale už jsem to využil při dovažování ve velkém (těžkém) hrnci. Zatím spokojenost. (Koupena v akci v Makru asi za 500 nebo 600 Kč.)

  5. Tak já mám pro změnu už skoro 5 let tutu:
    http://www.soehnle-shop.cz/…-bila-p-1977
    vše naprosto bez problémů, tehdy jsem jí kupovala asi za 800,– a koukám že dneska už je i o dost levnější, zřejmě proto, že už je to starší model. Ale naprosto dostačující a fungující v pořádku.

  6. Ahoj,

    já mám dva roky tuhle, zatím si nemám na co stěžovat http://kuchynske-vahy.heureka.cz/…or-sks-5011/ (vyhovuje mi dovažování a malá velikost na uskladnění)

  7. Ja pouzivam tuhle a NEdoporucuji http://www.ikea.com/…ts/90100057/

    Pomerne rychle zhasina i behem vazeni (treba kdyz saham po necem na prisypani) a to je neprijemne. Takze slovy klasika „Tudy ne, pratele!“.

  8. taky si ráda nechám poradit: sháním nějakou hodně skladnou váhu (model placka:), která by vážila s přesností aspoň půl gramu – potřebuju odvažovat i čaje apod.

    A aby cena byla tak do 700 Kč. kdysi jsem viděla nějakou diabetickou váhu, která to splňovala, ale už nevím kde…

  9. Já mám jinou váhu z IKEA než výše uvedenou, nezhasíná, ale zase se jí moc často musí vyměňovat baterky. Je placatější a barevná (mám růžovou). Tak tu taky nedoporučuju !
    Naopak bych si chtěla nechat poradit nějakou váhu, která si s bateriemi vystačí tak nějak normálně a pořád se nevybíjí. Děkuji.

  10. Karlicka: U váhy kterou jsem uvedl výše, jsem za ty tři roky měnil baterky jen jednou. A to je minimálně jednou denně používána.

  11. Mám váhu Salter, jsem s ní spokojena, mám ji snad pět let, baterky vydrží věky a vážím pořád. Je do 5 kg, váží cca od 1 gr. Akorát teď mi začalo zlobit přepínání metrických a imperiálních jednotek, což je otrava. Ale držela se dlouho a příště si asi opět koupím salter.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.