Nejlepší stolní mixér - jaký vybrat RSS

Štítky: , , , , ,

12 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Jaký stolní mixér vybrat, aby to nebylo řachtátko, co se hned zadýchá? Na smoothies, polévky, ale třeba i ořechová másla?
    Zajímají mě hlavně osobní zkušenosti s dražšími značkami typu KitchenAid, Vitamix, Blendtec, ideálně po pár letech častého používání:) Nebo i linky na důvěryhodné testy, pokud jste tyhle dražší mašiny už někdo koumal? Děkuju!

  2. Zdravím,
    řeším úplně stejný problém. Mám dobrý tyčový mixér, ale potřeboval bych některé věci (čerstvé jahody, maliny, červenou řepu, rajčata a pod) rozmixovat úplně dohladka, bez zrníček, hrudek, vlákýnek. Cizrnu, arašidy, mandle a pod. uvítám, ale netrvám na nich.

    Máte někdo tip na mixér který toto opravdu zvládne? Díky

  3. Mám tento http://www.mall.cz/…055-smoothie ,
    už jsem ho do jedné diskuse přidávala. Není úplně nejrobusnější, ale podle mně má výhodu v malém objemu který využiju častěji než velký, ten mixuju na 2×. Je skladný a nestojí moc. Takže poměr cena-výkon je super a kdybych ho strhla, lehce koupím nový a nezrujnuju se. Mám ho od jara a používám téměř denně.

  4. ↪ 1 Michala: orechovym maslem je mysleno co? Ze rozemelu orechy uplne na pastu? Jestli ano, tak jsem to tady nekde resila a pochopila jsem, ze bez lisu na olej to nepujde. I kdyz je pravda, ze jsem resila primarne nastavce ke kitchenaidu na mleti. Treba to u jinych robotu neco udela.

    ↪ 2 AuVin: u tech malin a rajcat fakt nevim, tam se to pro uplne zbaveni zrnicek bude muset asi stejne prepasirovat cednikem nebo pasirkou.

  5. Zdravím! Ořechové máslo (mandle, buráky, lískové oříšky) bez problémů dělám v tomhle: http://www.mall.cz/…-260-compact
    v základní nádobě se sekacími noži. Jde to úplně dohladka.

  6. ↪ 5 martas: Zavidim, dalsi kram do domacnosti uz mi neprojde, ale az jednou, nekdy, snad, mozna budu mit vetsi kuchyn, tak nad necim podobnym popremyslim:-)

  7. I když je diskuze starší, třeba tím někomu poradím. Mám mixér Vitamix a jsem s ním maximálně spokojena. Jelikož jsem na zdravé stravě, používám ho neustále – každý den. Řekla bych, že je to taková špička mezi mixéry (i podle známých, kteří jsou na raw stravě).

  8. Nebo je dobré se podívat na stránku nejlepsi-spotřebiče.cz. jsou tam zkušenosti od těch, co si mixéry zakoupili.

  9. Trapny pokus o reklamu…

  10. O reklamu? Já teda nevim, ale ty stránky jsem našla před týdnem, tak na ně upozorňuju. Mixér jsem kupovala jinde…

  11. Jasně. Pak existují třeba stránky výrobce. Ale vy zjevně inzerujete stránku uváděného obchodu. Tentýž link dáváte do vlákna o kuchyňských robotech. Proč asi? Proč váš profil ukazuje aktivitu pouze v těchto vláknech? Díky za dobrý tip, kterému e-shopu se vyhnout :-)

  12. :-D to ale není eshop :-D

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.