dýška v restauraci RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

4 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Co si myslíte nastala nějaká změna v dávání dýšek od minulého roku?

  2. Našel jsem na internetu stránku, která k tomu vyzívá.

    http://www.give-us-tip.4fan.cz/

  3. Dyska jsou osemetna vec v CR. Zvlaste diky urovni zdejsiho pohostinstvi a neskolenemu personalu, protoze majitele nejak prisli na tezi ze"muze to delat kazdej, vole, co je na tom" a „8000 plat je vlastne az moc“.

    Takze to nedelam nikdy pausalne, ale jestli jsem spokojen nebo ne. Nedavno jsem byl na Ladronce na 6 chodovem menu, obsluha vyborna, stacilo zvednout hlavu a uz u nas s usmevem stala, i vino umela poradit, nechal jsem 95kc. Jindy jsem v temer prazdnem Letenskem zamecku vynadal otci, ze chtel nechat 50+ kc servirce, na kterou jsme museli cekat vzdy tak 10 minut a v zaplave cca 6 hostu na celou restauraci zapomnela prinest pivo, ktere nam ovsem v klidu nauctovala a to bez jedineho slova omluvy. Takze jsme nedali nic a rekl jsem to nahlas a pred ni, za coz jsem si vyslouzil pohled a skleb za ktery by se nemusel stydet Tajpan. To je bohuzel typicky cesky pristup, neuznat chybu(no co, aby se ten blb nepos*al) a jeste ocekavat vysoke dysko.

    Naopak u znameho ve Vychodnich cechach jsem nechal mlade a snazive holce(studentka nejspis) asi 15kc a tak divne se na me zadivala, takze mi pak znamy vysvetlil, ze to bylo proste moc, ze tam nikdo vic jak 5 kc nedava. Je pravda, ze cenova uroven stredne drahych podniku byla oproti Praze tak polovicni, predevsim nehorazne ceny 0,2l sortimentu fy Coca Cola jsem tam nikde nevidel a 40 kc za dvojku sodovky by tam pry ani nikdo nedal. Bohudik.

  4. Před 12 hodinami vznikla stránka na Facebooku a před 11 hodinami (tedy hodinu po založení) „jste jí našel“? To nebude náhoda, že? ;)
    Mimochodem, takové téma tu – bez vaší hloupé reklamy – už je: http://www.cuketka.cz/forum/topic.php?…

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.