Mangové lassi RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

7 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Nalezla jsem silné zalíbení v mangovém lassi z pražského Beasu. Doma se mi nikdy napodobit nepodařilo a tak dumám, jak to dělaj. U mě byl zatím zásadní problém ve vyzrálosti manga (fakt málokdy se podaří dostat skutečně zralé, šťavnaté) a pak v textuře, nikdy se mi to nevyvedlo sametově hladké. Podezírám je z toho, že to nedělají z čerstvého manga, ale nějakých kompotů nebo jen šťáv. Tušíte prosím někdo jak se dělá mango lassi v Beasu? Nebo jak se dělá dobré mango lassi obecně?

  2. Ahoj našel jsem jen tohle
    http://www.foodlife.cz/index.php?…
    a nebo
    http://www.paajaka.com/…o-lassi.html
    a nebo od anglického snaživce
    http://www.foodnetwork.com/…e/index.html

  3. A co tohle?
    http://www.manjulaskitchen.com/…mango-lassi/
    Tahle indicka tetka uz me delsi dobu naprosto fascinuje!

  4. Tak zakopaný pes bude nejspíš v tom zralém mangu, což je ve zdejších končinách problém. takže v Beásu 100% musí dávát dužinu kompotovanou, prorože jinak je to děsně vláknité a nedobré. Na všech odkazovaných receptech dávají mango bud hodně zralé nebo „canned“.

  5. ad 2. Bacha na ten druhý odkaz – otevřel se mi asi 20×, zahltil IE tak, že nešlo nic dělat, jen počítač natvrdo vypnout.

  6. 5: Caty: Já to otvíral ve Firefoxu 3.0.4 a bez problémů. A teď jsem to zkusil v IE 7 a taky bez problémů. Asi jsi měla jen chybičku někde v otvírání.

  7. 5. Mě taky jen jednou. Lepší než vypínat je ctrl+alt+del a pokilovat procesy

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.