Ústřicová omáčka skutečně z ústřic (nikoliv napodobenina) RSS

Štítky: , ,

4 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Jestli někdo máte zkušenost s tím, kde sehnat skutečnou ústřicovou omáčku, tak mi prosím poraďte. Přivezla jsem si z Thajska za pár kaček ústřicovou omáčku s 20% výtažku z ústřic, ale na našem trhu jsou snad jen napodobeniny ochucené aromaty. Alespoň co jsem hledala na webu, tak pokud je uvedené složení, tak jsou tam aromata a éčka a kolem ústřic to ani neletělo. Nejvíce ústřic jsem našla v omáčce Panda, která jich měla celá TŘI procenta! U většiny výrobků ani složení není uvedeno. Děkuji.

  2. Dobry den,
    z vlastni zkusenosti na 1. misto radim:
    Dragon Fly Super Premium Oyster Sauce, vyrobeno v Thajsku, obsah ustricoveho extraktu neuveden, ale v chuti je jasne zretelny, nevim zda se ta znacka da sehnat v CR
    2.misto
    Maekrua Oyster Sauce, vyrobeno v Thajsku, 30% ustricoveho extractu
     http://www.asiafood.cz/…8400066.html

    Lee Kum Kee Panda Brand o ktere pisete, je slana napodobenina, Lee Kum Kee je cinska znacka a obecne cinske znacky ustricovych omacejk jsou slanejsi nez thajske. Kdybyste narazila na Lee Kum Kee Premium Oyster Sauce, tak je lepsi nez ta jejich Panda.

  3. Díky moc, to je přesně to, co hledám. Ta Maekrua s 30% ústřic. extraktu vypadá výborně :-)

  4. Zatím nejlepší ústřicová omáčka, kterou jsem sehnala, je z Makra – Megachef Premium Oyster Sauce, dodavatel Asia Express Food z Holandska (?), složení: ústřice 45%, pitná voda, cukr, jedlá sůl, kukuřičný škrob, konzervant E202. 600ml stojí něco přes stovku.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.