Kávové předplatné RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

5 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Ahoj,
    Přemýšlíme s kamarádem o projektu kávového předplatného a jelikož vím, že zdejší komunita je opravdu rozsáhlá a aktivní, chtěl bych vás požádat, zda-li byste se nechtěli podělit o své názory na takový projekt. Stručné informace o něm jsou na stránkách http://coffeetohome.cz/ a také v dotazníku https://docs.google.com/…jKo/viewform. Pokud si najdete také čas na jeho vyplnění, budeme vám velmi vděční. Za každou reakci budeme velmi vděční.

  2. Ahoj, kávové předplatné už tu funguje, najdeš ho na http://klubznalcukavy.cz/. Beru od nich do své kavárny a zatím jsem spokojen. Samozřejmě budu za sebe rád i za další alternativní nabídku. :) Omrknul jsem váš web a trochu mě zarazila cena – 150 Kč mi nepřijde moc reálné za smysluplný balíček dobré kávy. ;) Hodně štěstí!

  3. Ano, ano, těch předplatných kávy již u nás, zdá se, funguje docela slušná řada.

  4. Ahoj,

    Nevím jestli se to bude brát jako spam nebo reklama, doufám že ne :-). Každopádně jen chci napsat, že jsme se službu nakonec po takové době opravdu rozhodli rozběhnout. Spousta lidí z tohoto fóra nám dotazník vyplnilo a pomohlo s tím, jak by služba mohla vypadat, za což moc děkujeme. Služba se jmenuje Coffee to Home (www.coffeetohome.cz), tak kdyby vás to zaujalo tak se můžete podívat jak to vypadá :-). Za jakoukoli zpětnou vazbu budeme určitě rádi. Díky!

  5. Prohlédla jsem si tu nabídku a neoslovila mne. Hlavním důvodem je to, že IMHO každý druh kávy (míněno odrůda plus její zpracování, zejména stupeň pražení) se nehodí pro všechny způsoby přípravy kávy. Jiná káva nejlépe vynikne při přípravě ve frenchpressu a jiná se hodí do domácího pákového pressovače. Tahle informace zcela chybí.
    Celkově je popis nabízených káv zjevně pouze zkopírován z různých zdrojů, chybí nějaké osobnější pohled, důvod, proč zrovna tahle káva byla přidána do nabídky. A když porovnám info o kávě India Balmaadi Estate Organic od Coffee Source s údaji přímo ze stránek Coffee Source, tak vám vypadl údaj o tom, že jde o fair trade kávu, údaje o způsobu zpracování u výrobce a přidali jste obecné povídání o pěstování kávy v Indii…
    Chcete lidem prodat 450 gramů kávy za 690 Kč, musíte je tedy přesvědčit, že kupují něco, co za to stojí, že jste si dali práci s výběrem, že vás káva baví a zajímá. :-)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.