Neseďte doma! RSS

Štítky: , , ,

10 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. A't už se jedná o různé návštěvy festivalů, degustací nebo kurzů vaření, odpozoroval jsem jednu věc – chcete se potkávat! ;)

    Široká nabídka gastronomicky orientovaných akcí je jedna věc. Vhodná parta podobně postižených lidí, se kterými byste si akci užili, je už věc druhá.

    Proto jsem tady na fóru vytvořil prostor právě pro takovýto druh setkávání. Můžete tomu říkat čtenářský klub, srdužení mlsných ožralů nebo spolek pro spokojený žaludek.

    Je to ale úplně jedno. Stačí, když se nám tady podaří překlenout online odcizení a setkat se v reálu! ;)

    Jak by to mohlo fungovat?

    Jednoduše. Nehledejte v tom nic složitého. Využívejte fórum jako prostředek k novým návrhům a komunikaci. Společně pak můžeme uskutečnit například:

    – předem domluvenou soukromou degustaci

    • kurz vaření
    • společný útok na gastronomickou akci
    • tematické labužnické vycházky po městě
    • nezávazné setkání nad recepty

    Myslíte, že by to mohlo fungovat? Je to jen na vás! ;)

  2. Jsem všemi 10 pro… :)

  3. Bezva, budu se moc těšit na nabídky, snad se mi podaří sehnat na večer hlídání a vyrazit s vámi…

  4. Pane Cuketko, plánujete nějaké regionální členění? Budete počítat s meziměstskými přesuny u zájemců o akce a tudíž i s odpovídající hodinou začátku či ukončení akce?
    Setkávání je bezvadná věc, už se těším.

  5. Setkávání a ochutnávání …už se nemůžu dočkat :lol:.

  6. Sranda by byla, kdybychom se sešli někde ,nejlépe v domku se zahrádkou, kde bychom zkoušeli nějaké ‚specialitky‘.. Předem bychom se domluvili na okruzích či tématech( např. výroba nějakýho sýru, zkusit nějaký exotický divný recept, atd atd..) Nevím, jak by to mohlo fungovat, ale ta představa mě moc láká a navíc léto je na to jako dělané..
    Samozřejmě když se vymyslí něco jiného, tak bych se také rád přidal.

  7. Jelikož jsem tragický organizátor a fanda organického vývoje nečekejte ode mě nějakou propracovanou organizaci! ;) Otevřeně vám povím, že normálka čekám, co si tady v „komunitě“ sami vymyslíte a jak se domluvíte :)

    Nebojte se sem dávat konkrétní návrhy na místa a akce. Stačí sem dát tip na to, co by se vám líbilo a seznámit s tím ostatní :)

    Na posledně proběhlém espresso maratonu (který připravuji na tento týden) mě třeba napadlo udělat něco podbného bez hodnocení, jen tak na volnoběh. Projít si pár oblíbených kavárena srovnat nabídku. Co říkáte? ;)

  8. No když někdo dodá program tak domek se zahrádkou v Praze k dojití od metra bych pro skupinku tady nadšenců i propůjčila. Když rachad se přesunul se semináři jinam. Máte někdo konkrétní nápad na program?
    Na obchůzku po kavárnách bych šla, jen kdyby se přitom i zkoumalo, co mají v nabídce jiného kromě kávy. Supertesteři přece kávu nepijí, protože je na ně moc hořká, ne? :-)))

  9. Jsem taky pro… Můžu sebou někdy vzít i párkopsa? :D Ona má taky hodně mlsný jazýček ;) Pije „kafíčko s mlíčkem“, pivko, vínko..a zblajne úplně všechno… Prostě „gurmet“ jako stehno :D :D :D

  10. Co udělat takový wrkshop s nějakým aktuálním tématem, z toho co je zrovna fresh a na trhu, čerstvé, české…

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.