Tapas bary v Praze RSS

Štítky: ,

7 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Hledala jsem zde na foru nejake novejsi informace o tapas barech v Praze, ale vsechny vlakna byla uz nekolik let stara. Mate nekdo nejake aktualni informace ohledne La Bodega Flamenca, La Bodega nebo El Centro, pripadne vite o nejakych novych mistech, kde se daji ochutnat tapas?

  2. Já chodim celkem pravidelně do Roomu v Jámě. Líbí se mi, že se pouštěj i do rafinovanějších věcí než nakládanýho sýra, švestek ve slanině a podobně.. což se mi nepříliš líbilo právě v tý La Bodeze. Něco o tom Roomu třeba tady -
    http://www.expats.cz/…-room-tapas/

  3. Novinek je už docela kupa, projeďte tohle:
    http://www.scuk.cz/temata/Tapas/?…

    Z nejnovějších asi Bisos a Putica, Kofein je zas příjemně domácký, neformální :)

  4. La Terrassa na Dětském ostrově. Prostředí lehce snobismus, smrad z projíždějících lodí, ale jinak vcelku romantika a proti tapas nemohu říci jediného křivého slova.

  5. Souhlasim s doporucenim La Terassa. Prijemne prostredi, hlavne vecer maji tlumena svetla a spanelska hudba sve kouzlo. Obsluha co se opravdu stara(jen na muj v kus mozna az prilis proaktivni ve snaze nacpat neco navic), aby se host citil dobre. Vyborne upravene ryby, dokonce i chobotnice pozivatelna, coz je na Prahu, ktera ma oblibu v gumove imitaci maly zazrak. V 6 lidech se spoustou talirku utrata 3500, ale je pravda, ze vino(padly 2 lahve + mel kazdy perlive rose jako aperitiv) jsme si vybrali levnejsi, coz je za me ok.

  6. Do La Terrassa planuji zajit. Zatim vsak mohu doporucit Room (http://tapasroom.cz). Krome tapas mne naprosto vyhovuje interier – je to asi nejutulnejsi podnik pro vecer ve dvou. V jedne casti restaurace maji kresla, pohovky…intimita zarucena :)

  7. Prihazuji novy tapas bar. Tapas neni nikdy dost a v lete je to vylozene idealni. Nebyl uz nekdo?
    https://www.facebook.com/…onybarprague

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.