Kam se poděl skvělý personál z restaurace Malešice - a hlavně kuchař :-) RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

3 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Dobrý den,
    mám na vás zde velkou prosbu, třeba budete někdo vědět. Chodívali jsme rádi do restaurace Malešice v Praze – Malešicích, jedná se o novější restaurant otevřený spolu s novou výstavbou. Obsluha velmi přívětivá i profi, interiér moderní a současně příjemný a hlavně jídlo skvělé, opravdu skvělé. Někdy jsme zašli dvakrát třikrát kratší dobu po sobě, jindy s několikatýdenní pauzou. Po takové jsme se naposledy zastavili a žel – poptávaný pokrm nebyl, menu zcela jiné, servírování, lidé také a zrovna ten „náš“ stůl na obvyklém místě taky chyběl. Pan Obsluhující (uznávám, též je v pohodě) zmínil cosi o změně, ale neměla jsem odvahu se vyptávat. Nicméně ráda bych zas někdy krmi od té „staré party“ (a také jsme u nich chtěli slavit) , nevíte , kam jít ?
    Hledala jsem na netu, našla pochvalné recenze z loňska, web marest.cz už neběží.

    Děkuji předem :-)

  2. Ještě mne napadlo hledat ve www archivu :) zde link www z podzima lonskeho roku https://web.archive.org/…w.marest.cz/ :)

  3. Zkusit leda hledat dle kuchaře – Luděk Munzar. Leč dle různých stránek to vypadá, že spíš pomáhá restaurace „zaběhnout“ a pak jde pryč…

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.