Skvělé čínské zelí RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

5 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Nemá prosím někdo zaručený recept na to fantastické sladko-kyselé žluté zelí, co dávají k některým pokrmům v klasické „čínské“ restauraci? Chtěl bych ho udělat na Silvestra pro hosty jako jednu z příloh.

  2. Jestli myslite to zeli se sladkokyselym nalevem..... nakrajim/nakrouham zeli, pridam julienne mrkev. Je dobre pak oboje na chvili ponorit do ledove vody, scedit a dat v igelitovem sacku do lednice. Nalev : 2 lzice ryzoveho octa, 2 lzice bileho cukru, 0.5 lzicky soli, trochu vody. Nekdy pridam sezamovy olej a oprazena sezamova seminka, ale to uz je nadstavba toho obycejneho.

  3. Diky dobra vilo, jdu to hned vyzkouset :)

  4. Tak jak to dopadlo?

  5. Dopadlo to pomerne dobre, vsem chutnalo, ale chce to jeste poladit. Od vietnamky jsem zjistil, ze pridavaji jeste citronovu stavu, takze priste zkusim mene ryzoveho octa a pridam citron. Nekdy to na prvni pokus proste na 100% nevyjde, nez si to sedne, i kdyz treba coleslaw jsem trefil asi nejlepsi napoprve.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.