Doporučte asijskou či exotickou restauraci v Brně RSS

Štítky: ,

9 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Chtěla bych Vás poprosit o Vaše zkušenosti či tip na nějakou dobrou restauraci asijského či nějaké exotického typu (nemyslím žádné bistro). Chtěla bych vyzkoušet něco jiného je klasická nabídka restaurací (maso na tisíc způsobů, steaky, pasta, ryby..) a mám pocit, že v Brně dobré restaurace tohoto typu chybí. Koishi i mexickou Havanu znám a chodíme tam často, proto bych chtěla vyzkoušet něco nového.
    Dívala jsem se na nepříliš příznivé hodnocení indické restaurace GOA a na Čínskou restauraci Zlatá miska…
    Poradíte?

  2. Ve Zlaté misce mi moc nechutnalo, lepší se mi zdá Chutné štěstí. Z indických restaurací jsme si vždy nejvíce pochutnali v Annapurně. Někdy bych ráda zašla do Sabaidy, ještě jsem tam nebyla. Uvítala bych v centru nějakou vietnamskou, Dragon je strašný pajzl.

  3. No a co třeba Ebisu? Je to sice poněkud netypické, ale proč ne.

  4. Díky moc za odpověď. Určitě na to mrknu a ráda vyzkouším.
    Měla jsem právě pocit, že v Brně asijská restaurace, která by byla na úrovni, chybí.

  5. Byla jsem v nejake nove na Behounske a pro me celkem zklamani. Ale zase mela jsem obedove menu, takze nevim, co maji normalne v nabidce a ani jsem nemela cas si prohlednout listek. Lze predpokladat, ze „menicko“ bude neco trochu pocesteleho, aby s tim nasinec nemel moc problem;-) Mela jsem kureci vyvar se sklenenymi nudlemi – jako by to bylo jen uvarene kureci maso ve slabem vyvaru, neochucene, nudle a nasekana jarni cibulka. Podotykam, ze jsem vazne necekala typickou ceskou kureci polevku, ale jen „vodu“ a maso taky ne. Okoun na vine – maso bylo natrhane na kousicky, rozblemcane, tak nejak to vypadalo, kdyz jsem chystala rybu diteti a roztrhala jsem ji na hodne male kousky po upeceni, abych si byla jista, ze tam neni ani jedna kosticka. Ale kimchi bylo skvele.
    Dam tomu jeste sanci, ale v ramci stale nabidky.
    Personal byl prijemny a ochotny.

  6. Na Ebisu jsem úplně zapomněla. Byla jsem tam jednou a moc se mi tam líbilo. Všechno bylo velice chutné. Na začátku ale byl problém se tam dostat – rezervace se přijímaly jen přes internet a některé byly ignorovány. Snad to už vychytali.

  7. Asijske restaurace v CR? Ztrata casu, penez, nervu. Naucte se to uvarit sama, lepe, chutneji a levneji. End of story.

  8. Díky za rádu. Vařím opravdu ráda a často, ale občas má člověk chuť zajít někam do restaurace a vyzkoušet něco nového :-)
    A přiznám se, že v asijské kuchyni jsem opravdu začátečník. Navíc mám občas problém s ingrediencemi…

  9. ↪ 8 ziza1108: ingredience lze poridit v trznici v Olomoucke, nebo v Koishi obchode, nebo v prodejnach se zdravyma vecma a pres internet. Jen nez pujdete do trznice, tak doporucuju si namyslet, co vlastne chcete a podivat se na net, jak to vypada. Ne vsichni umi cesky a treba bylinky tam maji jen snad vietnamske popisky;-)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.