Detaillo Statenice RSS

Štítky: , , , ,

15 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Restaurace Statenický Mlýn je gastronomický komplex situovaný v novém stylovém vilovém komplexu Statenický Mlýn, postaveného v anglickém stylu, přímo v jeho středu u okrasného jezírka v obci Statenice, nedaleko od Prahy.

    ugh! :))))

    http://www.detaillo.cz/

  2. a ještě neodolám postnutí tohoto dokonalého foodstylingu :)))

    http://www.detaillo.cz/…_new_200.jpg

  3. To je copywriterská zběsilost, k foodstylingu – něco mi to připomíná. Asi velrybu uvízlou na mělčině:))

  4. hhe, mohla by to být z fleku FOTOHÁDANKA :))) s návodem na to, jak se to jí, nebo alespoň na to jak se ten steak z toho podstavce sundavá.. a může se vůbec sundat? :)))

  5. Možná se ta rolka jen rozhlíží:D

  6. Mlýn možná good, ale jejich pizzerie na Floře je fakt dost.....no, jak to říct a neurazit…, …už bych tam asi na jídlo nešel ani kdyby mě někdo pozval a platil.

  7. ad 5
    teda rozhlížející se rolka mě dostala :-)))

  8. To je bramborová rolka, hezké, ale poněkud nepraktické především pro obsluhu – víte, jak špatně to tam drží :-)?
    6. V pizzerii na Floře je poněkud horší obsluha, ale jídlo vždy na jedničku…

  9. 6: no, už jsem to tu na fóru někde psala – jejich pizzerie na Floře: jídlo dost dobré, obsluha zatím vždy příšerná (ne jen neschopná, ale i šíleně arogantní).
    Co se mlýna týče, mám docela zálusk na návštěvu, jednou jsem dokonce už jela autem okolo, je to od silnice dobře vidět.

  10. 9. Opravdu? Já jsem právě jela taky párkrát kolem a nic jsem neviděla :-) Chystám se tam spíš na nějaké letní posezení na terásce.

  11. 10: jela jsem na Tuchoměřice kolem tohoto po té stejné silnici, ze které je to focené. Ale ještě je možnost, že to vůbec není Detaillo ;-)

  12. Tak to jsem jela jinudy, tohle je určitě Statenický mlýn :-)

  13. Detaillo na Floře je opravdu hrůza. Nevim jestli se to za poslední rok změnilo, ale ja tam byla několikrát a těstoviny fakt velká slabota. A to ani nemluvě o zkušenosti se smetanovým risottem s parmezánem a česnekem jemně orestovaném v karamelu, které chutnalo jako přeslazený karamelový rýžový nákyp s příchutí česneku a zasypaný hromadou parmezánu. Je navíc zvláštní, že i restaurace v Cihelnách je dle mého někde na hranici průměru a nedávno navštívené detaillo v metropoli je na tom také stejně. Salát s kousky písku ochucený supermarketovou chilli omáčkou a kousky, už ani nevim jakého masa zakapané sojovou omáčkou. Navíc ceny nejsou nejnižší, přesto že bych je díky kvalitě jídla uvítala někde na úrovni závodky.
    Nic to ale nemění na tom, že Detaillo ve Statenicích se chystám navštívit. Počkám si ale až do léta na terásku:-)

  14. http://tyden.cz/…_105707.html

  15. Já byla v Detaillu v Pardubicích na poledním menu, kde bylo v nabídce „risotto“. Tak se ptám číšníka, jestli to je italské risotto, nebo to je rizoto jak ze školní jídelny. A on „To já nevím, já do školní jídelny nechodil, prostě normální rizeto.“
    Jasný že to bylo to ze školní jídelny:)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.