Restaurace, kde se u jídla leží! :) RSS

Štítky: , ,

17 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. jako první ulovila Wency Leung z Prague Postu:

    http://www.praguepost.com/…-dining.html

    dosti sranda :) už jste si zaštupovali ponožky??? :D

  2. Vleže se podle mě jí blbě, proto ani nemusím snídani do postele (navíc ty drobky, co jsou všude..)Ovšem na zažívání, to již je jiná:)

  3. 2: Na zažívání zase ale nemusím loud, thumping, dance music, pěkně děkuji, ponožky na hříbku štupuji.

  4. mě osobně všechny situace u jídla, kde je nutno sundat si botky, vyvádějí z konceptu ;)))

    (čestnou výjimkou jsou korejské restauranty podávající kimči!)

  5. situace u jídla, kde je nutno sundat si botky

    Některé české domácnosti v Anglii?
    Mám před sebou (indelibly!) visuální zážitek z kulatých oslav jednoho úspěšného člověka: Tak 20, 25 lidí se sešlo na jídlo a pití v jejich sídle. Všichni vymydleni, učesáni, oháknuti. Páni v sakách se slušivými kravatami či motýlky a barevně ladícími kapesníčky, dámy též v plné parádě. Šperky, drahé parfumy.
    Na nohou všech pak nepřestavitelná sbírka sešmajdaných papučí, pantoflí a bačkor, do které byli nuceni se v předsíni přezout.

  6. Pane 1R, kam na ty hlášky chodíte „pěkně děkuji, ponožky na hříbku štupuji.“ :-)? Jinak s posledním příspěvkem jste mne taky rozesmál, normálně si člověk vybírá na večeři slušivý obleček, případně sexy spodní prádlo a ještě řešit ponožky?

  7. 6: Milá Pivli, je to všecko ze života. Tak trochu v e moll, Z mého ž. ;-)
    Hříbek tu fakt mám, viz
    http://i40.tinypic.com/s2z4h5.jpg
    Nohu má šroubovací a dutou, na jehly.

  8. Luxus, přesně takový měla moje babička :-) A prosím neplést s Pivli, já jsem Pavli!

  9. Pavli: désolé, lo siento, soráč veliký! Will you fogive me?

    Mám odkoukanou a pamatuji si i techniku štupování. Momentálně ji nepraktikuji, leč jeden neví, kam to až s krizí může dojít…[míněno položertem]
    Rozhodně bych momentálně do jakékoliv restaurace, ať už vleže, vsedě a nebo na stojáka, neinvestoval ani zlámanou grešli.

  10. Pane Jednorozce,
    pokud mate sve drobecky v RBS, tak bych uz zacal stupovat

  11. Zouvání ovšem není jen česká specialita, setkala jsem se s tím i jinde, například ve Švédsku nás zuli do ponožek..Pravda, nenabízeli rodinné papuče.
    Zouvání toleruju v čajovnách, navíc faux pas z díry na ponožce nehrozí.

  12. 10: Naštěstí nemám.
    Kreslený fór z The Daily Telegraph: Pán v restauraci při placení oslovuje vrchního: „I'm a banker. Would you give my bill to one of the other tables.“
    („Já jsem bankéř. Dejte můj účet jednomu z ostatních stolů.“)

    11: Ponožky jsou OK, nestudí-li podlaha. Anglické příbytky se nevyznačují přetopeností, řekl bych, alespoň v porovnání se „Starou Vlastou“. Zatím všichni čeští Čechové se tu dojednoho klepali zimou, kde my jsme byli naprosto v pohodě.
    A to mluvím o obývácích. Paní J a já spíme-durch-und durch celý rok s otevřeným oknem, OK, při velkých mrazech a foukanici je otevřeno jen symbolicky, o milimetr.
    Češi (jak mladí, tak staří) si stěžují, jak je jim tu v noci zima, s topením v jejich ložnici na plné pecky 24 hodin denně. My bychom se v takovém „Pavilonu plazů“ probudili s třeštící lebkou, což se nám pravidelně stávalo v pražských příbytcích. A nebylo to Budvarem.

    Chtěl jsem se nyní mírně omluvit za zabíhání, ale není to snad tak zlé: vtip z restaurace, ponožky, polohy vleže… stále blízko tématu. :-)

  13. 7. + 8. nojo, máme podobné nicky. :-))) Už nás párkrát zaměnili.
    kukajte na avatárky, pls.

    12. Jsem zastánkyní studeného odchovu, proto si v anglických příbytcích libuji. Kde je přetopeno a nelze otevřít okno – neskonale trpím a nemůžu spát. V našem bytě máme lehce zavlaženo jen v obýváku (když jsou velké mrazy, otočíme topení na čárečku č.3). V ostatních místnostech je topení vypnuté. Bane, když byly ty holomrazy, zatopila jsem si 1× u sebe v pokoji, než jsem lezla do vany. Přišla jsem do výhně a musela to rychle vypnout.
    Podotýkám, že tak nečiníme ze skrblictví či šetrnosti(byť se pochopitelně ušetří), ale proto, že fakt máme rádi chladněji.
    Deka slabounká, okno či ventilačka celoročně v poloze otevřeno. Pouze při vichru zavíráme.
    Na druhou stranu si ráda dopřeji horkou vanu či sprchu.
    Chůze bosky či v ponožkách je zdravá!!! :-)))
    V čajovnách mi zouvání nevadí, v restauraci, kde se u jídla leží jsem ještě nebyla.

  14. Koukám na ten odkaz a vím, že tam nepůjdu kvůli tý popisovaný hudbě. Ale ležení v restauraci je zajímavej nápad. Jen by se mi asi líbilo jiné provedení – stolky a u nich lehátka – prostě jako v Římě.

  15. 14. a občas nějaké ty otrávené houbičky v octě? :-)))
    …jako ve starém Římě…

  16. 15: klidně, houbám se vyhnu a bude (-.

  17. dnes jsem nahlédnul oknem. interiér malý, ale vcelku útulný. totálně prázdno a znuděná servírka za barem. menu krátké, celkem drahé. víc jsem toho nevykoumal…

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.