Čekanka RSS

Štítky: , , ,

4 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Při nákupu jsem neodolala krásným čekankovým pukům, ale nějak nevím (kromě salátu) co s nimi..Poradíte?

  2. Každý list naplnit nějakým dipem či směsí, poslouží jako jedlá miska. Zapéct se šunkou a sýrem i bešamelem, různé saláty(milujeme kombinaci ořechový olej, dižonka, vin.ocet, sůl, pepř a vlašáky, někdy i vejce natvrdo). Nejradši chroupu listy jen tak samotné ;-)

  3. Chvilicku povarit a pak zapect. Vyborna je kombinace syr+cekanka+orechy. Zapekam bud samotnou, nebo s testovinami. Jednou jsem ji zkusila prihodit do rizota a taky to nebylo spatne. Za syrova do salatu je pro me moc nahorkla.

  4. Stejně jako Bali a Nordy je zapékám – uvařené obalím do plátku šunky, přeliju bešamelem, posypu (bohatě) sýrem.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.