Babicovy hlášky RSS

Štítky: , , , , , ,

28 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Teď jsem právě u Kolíčka přečetla komentář od Papáji, ve kterém zmiňuje jedno z půvabných Babicových mouder, které jsem ještě neznala: „Červená čočka, to je taková ta normální, no, jak ji známe, akorát je voloupaná.“
    A tak mě napadlo: co dát dohromady sbírku všech jeho vejšplechtů?
    Tak jaké znáte další krom těch, co už tu ve fóru zveřejnil pan Cuketka? Nenechávejte si je pro sebe! :-)

  2. Toto je zdroj, ze kterého pan C. čerpal – http://www.okoun.cz/…a_fetisismus

  3. naví s křížkem po funuse :) první čerpala Moirain!!! :) a za to jí dík !

  4. Všichni milovníci Babicových citátů, nechť si neopomenou pořídit příští (čtvrteční) magazín Mf Dnes. Pan Kuchař tam prozradí i něco o sobě!

  5. Dv:

    áááá :) to bude faknlub šjaleť!!! o 106!!! :)

  6. faknlub = fanklub :)))

  7. Právě udělal z vepřových žebírek (spareribs) udělal špéritz .. sákryš já nestačím valit bulvy .. uááá

  8. Vědmo, k špéricům dělal špecle, což jsou švábské nudle, kdybyste to nevěděli. Bohajeho.

  9. No dělal spätzle to se teda nedá říct, koupil je v obchodě a to bylo tak všechno. To snad zvládne úplně každý a nemusí to ukazovat v televizi :)

  10. Nebude škoda utrácet peníze za MfD s takovými bláboly?

  11. Čtvrteční Mfd doma bude – rodiče ji kupujou kvůli programu. Ale jestli bude Babica na titulce, možná ji stihne stejnej osud jako titulky s některými politiky. Na některé lidi se prostě týden dívat nevydržím, tak tu stránku jednoduše urvu.

  12. Na titulce určitě ne :) hledejte v rubrice Tak žijeme dnes.

  13. Já se na Babicu dívám jako na zábavný pořad. Fakt se někdy svíjím smíchy. A v neděli opět perlil, když se snažil přesvědčit diváky, jak je zelí zdravé:
    „…Je tam céčko, áčko, béčko, minerály, zinek… prostě všechno na co šáhnete, je v zelí.“

    Anebo krájel maso na nudličky a jeho kolegyně pronesla, že ona krájí na kostičky. Na to vskutku vtipně zareagoval: „Jde to i na kostičky… anebo i na kolečka, ale pak je to docela složitý vytvarovat.“

  14. Ale dejte pokoj! Ještě se do něj nakonec zamiluju!

  15. 14. Já už ho miluju:)

    „Mně se jednou stalo, že jsme dělali jídelní lístek a já jsem tam napsal – to bylo v Německu – lečo a von si to nikdo nedal. A tak si řikám, já na vás vyzraju! Za měsíc jsem to udělal znovu a napsal jsem tam jenom učo a prodal jsem to třicet pět krát, si představ. Tam je důležitý, co tam člověk napíše, i nesmysl přiláká hodně lidí.“

    Tak takhle von to dělá, kluk jeden mazaná, šéfkuchařská!

  16. PROČ se v Česku nedají koupit pořádné suroviny? Kdy s tím někdo něco udělá? Neměli by se kuchaři vzbouřit?
    mistrova odpověď:
    Vše záleží na lidech, když budou jíst pořád ty samé věci… Potřebujeme jiný komunity, aby se to sem vyplatilo vozit – třeba Turkům.., pak toho tu bude víc, bude to levnější a čerstvý.

  17. kat: No ale to je vpodstaťe pravda. Anebo potřebujeme Babicu :).

  18. MF Dnes Magazín 29.1. 2009 – Dotazník Jiří Babica

    citace:

    Kolikrát jsem vrátil číšníkovi jídlo ?

    J.B.:
    Dvakrát, jednou jsme si v pražské restauraci s kamarády objednali smažený sýr, byl to spíš obří špalek, ale pořád nebyl dost propečený, a nakonec jsme ho vrátili šestkrát. Předtím jsem si jěště jako student objednal guláš, ale přinesli mi ho bez masa. Tak jsem si nechal zavolat kuchaře a ptám se: „Kde je maso?“ Odpověděl, že došlo, tak jsem to pochopil a snědl to.

    Jak mi je, když se mi někdo vysmívá, že nejsem žádný velký kuchař?

    Nesnažím se v televizi lidi učit vařit, snažím se je inspirovat, jak je možné rychle a chutně se najíst z věcí, které běžně nakoupíte v samoobsluze. To ale těžko pochopí člověk, který si zakládá na tom, že si nechává posílat čerstvé ryby z Venezuely.

  19. táák: a všichni s pravdou ven! Ihned se přiznejte: kdo všechno si tu na Cuketkovi (a jinde) necháváte posílat čerstvé ryby z Venezuely? Já zcela běžně a několikrát do týdne.
    Z věcí nakoupených v samoobsluze se dá najíst stejně chutně, jako z těch ryb z Venenzuely. K tomu skutečně není potřeba to patláma-patláma (pan Werich promine), co předvádí tento pán.
    Děkuji pěkně za takovou ispiraci!

  20. 19: čerstvé ryby z Venezuely

    • mě je chytá sám Hugo, heč!
  21. 21.hahaha, jednu pro pana 1R, druhou pro Fidela, jednu pro pana 1R, druhou pro Fidela…

  22. Já tušila, že Babica nezklame. Sice jsem to čekala ještě výživnější, ale i tak se autor textu prý dost nadřel..

  23. Babica teď v sobotu pekl v Ostravě s paní Kamilou kachní stehna na zelí, pak prohlásil s hlavou u trouby: „Škoda, že tady v kuchyni nemůžete být s náma, jinak byste cítili, jak ty Kamily stehna krásně voní.“ Paní Kamila málem vodpadla. I se stehnama.

  24. Jen tady tak brouzdám po foru a nedá mi, abych nepřihodila páně Babicovu perličku: Kurkuma je japonský šafrán, kupodivu se používá v Indii, blíží se to ke kari…

  25. Já se picnu, je to tady JIRKA NÁM VYŠEL KNIŽNĚ.
    Na to mi tu chybí smajlík!

  26. A koukám, že už nevařil jen v jedné prestižní německé restauraci ale hnedle v několika a navíc přidal i nějaké prestižní restaurace v čechách. To mě mrzí, jestli jsem něco prošvihl, na Jirku bych si zašel..

  27. Ale jo, hlášky má hodně dobrý xD.. Nejlepší jsou tady http://www.okoun.cz/…a_fetisismus ..a tady taky http://babicovy-dobroty.ripp.cz/ – ,,Já si to tady teď budu dělat rukou, vy to můžete dělat na valu" – když hnětl těsto :)))

  28. A to je jako vtipné?!

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.