doporučte restauraci blízko Strahova RSS

Štítky: , ,

14 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Máme kancelář na Strahově, takže chodíme do menzy ČVUT, kde se najíme opravdu rychle. Nicméně jednou za čas bych rád zašel na lepší oběd. Můžete mi prosím doporučit nějakou restaraci v okolí? Na Kopci a Na Zavadilce už mi přijde trochu z ruky, bohužel nejsme Francouzi, abychom trávili přes dvě hodiny na obědě :-)

  2. Bohužel o ničem tam teď nevím, jen dodám, že restaurace Na Zavadilce tu byla doporučována v době, kdy tam vařil Rachad. Ten už tam dlouho není a jak se tam vaří teď nemám tušení.

  3. Napadá mě buď Zlatý důl na Plzeňské nebo U bílého lva na Bělohorské. Obojí je slušné, ale kvalit restaurace Na Kopci to nedosahuje. V obou jsem už nebyla asi 2 roky. Taky v létě není špatné posezení ve Sport hotelu U Klikovky, mají tam nějaký grilovací den, myslím čtvrtek.

  4. …Zlaty dul…bohuzel uz ne, slava upadla, novy majitel a jidlo nemasne, neslane :(

  5. Díky za tipy. Do Bílého Lva jsem nedojeli, skončili jsme v indické hospodě Tandoor http://www.tandoor.cz/
    Jídlo dobré, ale s obsluhou a přípravou hotovek je to nadlouho

  6. Hele , super vari Na Marjance na Belohorske 35. Jidlo je perfektni a obsluha prijemna :-)

  7. Na Marjánce dobrý(zatím vyzkoušena jen zahrádka)

    U Bílého lva lepší (až na ten stísněný a přeplácaný interiér)

  8. Na Marjance vaří skutečně báječné obědy. Za zkoušku stojí taky Lemon Café ve Šlikově, mají tam pár vyloženě dobrých jídel – třeba kuřecí steak se zeleninovým salátem, salsou a rozpečenou česnekovou bagetou, ale hlavně dělají domácí dorty a zákusky :)

  9. co Břevnovský Tandoor? Dá se i objednat, dovezou rychle…

  10. tandoor ano – chicken tikka, mango lassi, sheek kebab :)

  11. Na místě původního Tandooru je nová afghánská restaurace Palaw;)

  12. A Tandoor je hned vedle v nových, větších prostorách… :-)

  13. Tak jsem vyzkoušel, pilaf nezaujal ani neurazil, zato jejich piraki (nebo chcete-li pirohy) s pórkem a bramborami jsou naprosto epesní. Někdy vyzkouším jejich mantu…

  14. Tak na Břevnově mohu doporučit již zmíněný Tandoor, restauraci na Marjánce se slušným poledním menu, dnes otevřelo italské bistro s prodejnou na rohu Bělohorské a Pod Královkou = výborná káva za 29,– CZK., vlastní pekárna. Také na Strahově ve vchodu na plavečák nové vietnamnské bistro = Pho, bun-cha, atp – -dobré a ceny mírné !!!

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.