Sushi Point na Dejvické RSS

Štítky: , , , , , , , ,

3 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. zbrusu nová záležitost se rýsuje na praze 6, roh dejvická/jaselská – protory po prodejně obuvi (nebo bance?) komletně oblepené reklamou na připravovaný sushi point :)

    uvidíme, kdy to bude :)

    http://www.sushi-point.cz/

  2. Sushi point u mě skončil. Kategorizují zákazníky na hodné a nehodné jejich výrobků. V Pendolinu dostane každý čtvrtek cestující první třídy poukaz na sushi od Sushi pointu,ale cestující druhé třídy, si sushi nemůže ani koupit! Jak byste se cítili, kdyby vám někde řekli „ne, my vám to neprodáme, vy jezdíte 2. třídou“ Sushi point takhle propásl možnost propagace i tržeb, protože druhou třídou Pendolina jezdí podle mě mnohem víc lidí, kteří se takhle budou cítit naštvaní.Každopádně já s přítelem tam už nevkročíme.

  3. Chtěli jsme vyzkoušet ze sushi všechno a vyrazili jsme na pořádaný brunch do Sushi pointu v Dejvicích. Těšili jsme se na temaki a další speciality, které Sushi point nabízí. Nedočkali jsme se. Na lodích největší raritou bylo hotto maki. Takže nic nového nás nepřekvapilo. Pro začátečníky mi přijde lepší navštívit running sushi Baifu, ul. Za Brumlovkou. Ale největší problém jsme viděli v tom, že v restauraci bylo max. 18 stupňů. Sice všechna topení byla na maximum, ale nestačilo to. Ještě nejdou pořádně zavírat dveře, takže v restauraci táhne. V zimě bude v restauraci zima, v letě horko. Už nikdy více.
    P.S. Jedno plus to mělo ochotný a příjemný personál.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.