7 Tacos RSS

Štítky: , , , ,

30 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. nová mexikem inspirovaná záležitost (srovnej web design s restaurací Como ;)

    http://www.7tacos.cz/…taurant.html

    první recenzi má:

    http://www.cbw.cz/…7-tacos.aspx

  2. Ono to není nové, předtím se to jmenovalo jinak (7Restaurant), je to hotelovka, ale se samostatným chodem. Na recenzi jsem líná klikat, my tam byli několikrát na vouchery a stálo to většinou za starou bačkoru (např. neskutečně tuhý steak za 450). A když už se povedlo jídlo, tak to zmršila obsluha (když člověk sedí u jídla a vedle už obsluha chystá snídani, tak nemáte zrovna pocit, že si ještě můžete posedět:)).

  3. Pro upřesnění: My chodili ještě do 7Restaurant, ne do 7Tacos:)

  4. takže jajkože jen překopanina ok? :) no nic. prouzkoumám. mexické věci v česku jsou vždy „zajímavé“.

    vždy je prostor k tomu, nechat se příjemně překvapit, ní-liž-pravda :)

  5. Jj podle mě to je jen marketing, protože jim tam nikdo moc nechodil. Ale třeba vyměnili kuchaře i personál, každopádně majitel to je na 99 % stejný:) Koukám, že lístek skoro kompletně překopali, ale sombrera tam mám pocit visela už dřív:)

  6. Nové to není..alespoň co se místa týče..ale menu mají zcela změněné..něco jsem už zkusil a mohu potvrdit recenzi..výtečné mexiko!! Přes poledne jsem si nesedl a frontu se mi nechtělo stát..obědy jsou narvaný, ale večery chválím velmi..
    PS: doporučuji nebýt líný číst recenze..jsou většinou zpracovány lépe než tlachání o marketingu..:(

  7. bartos: Já jsem u Vás byla osobně, nepotřebuju k tomu recenzi. Pokud se to změnilo k lepšímu, tak držím palce:)

  8. Jako rezident P-7 se pouze vyjadruji k lokalni „putyce“ kde jsem temer denne.Neznamena to ovsem, ze je moje..!! :)
    Vitam zmenu nabidky ( dle meho k lepsimu) a uprednostnuji renomovane recenze pred bezduchym plkanim o prekopaninach a marketingovych tazich..
    I kdyz v teto zemi je asi kazdy specialista predevsim na jidlo a fotbal, ze..? :(

  9. Jdu to tam také zkusit, mexickou stravu můžu. Dám vědět jak to dopadlo.

  10. Tak jsem to zkusil. Tacos trochu netradiční, spíše flautas, ale jinak zajímavé a chutné. Doporučuji vyzkoušet, vše se zdá být jednoduché a chutné. Jen trochu neznají koktaily, ale snad se to tam naučí.
    Uvidíme, za čas se vrátím.

  11. Dnes jsem byl ochutnat degustační menu – moc mě nadchlo. Výzdoba je zajímavá, rozhodně žádný kýč jako v Hacienda M., jídlo je originální, podle milé servírky typicky mexické. Doporučuji všem kdo mají rádi netradiční kuchyni.

  12. Tak Laura Baranik v LN 9.5.2009 zdá se dvakrát nadšená nebyla :o)

  13. Ja to take cetla..prima clanek do Blesku:)..bulvarni a plytka laura se opet vzteka a jdu to vyzkouset na vlastni kuzi..vetsinou to, co blondynka kritizuje, stoji nakonec za to a tak dam vedet, ju:)

  14. Pripojuji se ke komentari roseny na slecnu Baranik – ta zametla i s Cafe Imperial a dalsimi vyhlasenymi restauracemi. V jejim veku docela odvazne – Cafe Imperial je velmi dobre zarizeni Zdenka Pohlreicha…
    Ziju v blizkosti 7 Tacos – nyni maji zahradku a me to vyhovuje vcetne novych degustacnich menu, piva za dobrou cenu… Jen pres obedy je tam na muj vkus trochu moc plno, ale obcas to prekonam – cena do 100 Kc, salatovy bar… mi trochu toho tlaceni vynahradi. Doporucuji vyzkouset i slecne Baranik – ove!

  15. Souhlasím s rosenou – tahle Laura zdá se míti cosi zastrčené hluboko v .......... No, naštěstí se většinou netrefí, vypadá to že ani do těch restaurací nechodí, nebo si nechává radit nějakým ztrpklým sponzorem.

  16. 13, 15: Oba přispíváte jen do tohoto vlákna, jeden z vás je tu registrován týden, druhej ode dneška a takhle spolu pěkně souhlasíte. Je to náhoda, nebo máte s tou restaurací něco společného?

    13: Sice to na první pohled tak nevypadá, ale beru váš příspěvek jako pochvalu pro Lauru Baranik a její recenze. Od kritiků čehokoliv totiž vyžaduju kromě zábavného psaní hlavně to, aby byli konzistentní a měřili všem stejným metrem. Že budu mít odlišný vkus a hodnocení si budu muset pro sebe „přeložit“ s tím počítám, to by bylo velké štěstí najít kritika s přesně stejným vkusem. A jestli jste našla kritičku s přesně opačným vkusem než vy a funguje to tak, máte štěstí – stačí vám její hodnocení pro sebe pouze otáčet, chodit tam, kde se jí nelíbilo a nechodit tam, kde se jí líbilo a je to – prostě téměř perfektní recenzentka pro vás…

  17. ajajaj..taky jsem zatim prispel jen do tohoto vlakna a s restauraci mam spolecne hlavne to ze tam casto zeru…
    kdo je laura baranik proboha??

  18. 17. Recenzentka restaurací, její recenze vycházej v českým překladu v lidovkách, s určitým zpožděním se pak objevěj na jejím webu http://praguespoon.blogspot.com

  19. 17/6: …:o)…„PS: doporučuji nebýt líný číst recenze..jsou většinou zpracovány lépe než tlachání o marketingu..:(“…

  20. rosena + Kacer + bartos + josefmaxa:

    zdravím personál 7 tacos, který se během jednoho dne vystřídal na stejném počítači s IP adresou 80.95.98.138, zaregistroval se pod čtyřmi různými nicky a srdnatě brání svůj podnik

    zamyslete se, prosím, nad svým chováním. děláte si tady nanejvýše ostudu. reagovat na negativní recenzi se dá i jinak než falešnými komentáři. můžete reagovat věcně a k tématu. čtenáři (včetně mě) pro to obvykle mají vyšší pochopení a dáte jim tak io jasně najevo, že to myslíte vážně.

    hodně zdaru! :)

    (samozřejmě se ale taky můžu mýlit. jste čtyři nadšení (a v textu stylisticky shodní) hosté 7 tacos, kteří v práci sedí u jednoho počítače a předhánějí se v tom kdo si zaregistruje lepší nick a kdo rychleji napíše komentář zde do fóra :)

  21. Vazeny pane Cuketko.
    Pokud jste byl v restauraci na navsteve, pak by jste asi videl lidi co si hraji na mistnim pocitaci, zdarma. Tak jako ja.
    Konkretne mam rad mexickou kuchyni a tak sem chodim. Fosil jsem (mimo jine) take navstivil, az na mexicke „pseudo-cisniky“ mi to tam vice mexicke nepripadalo, tacos uplne stejne prezentovane jako zde v 7 Tacos, vetsina jidel ktere jsem tam mel me nijak nenadchla, vetsinou jen kure. To v Mexiku jsou jidla lepsi, chutnejsi a zajimavejsi. Zustavam verny 7 Tacos, na vec mam stejne jako herecka Laura i gurman Cuketka vlastni nazor.
    Jinak mi celkove diskuze o teto jedne male restauraci pripada skutecne neobvykla. A to vcetne vyzkumu Sherlocka Cuketky.
    Zamerim se na informovani o jinych restauracich, ktere Laura navstivila. Snad nebude vadit ze budu pouzivat pocitac v 7 Tacos…_?

  22. 21: promiňte, ale ten podobný styl psaní je dost očividnej, reakce na recenzi urážením recenzentky výmluvná…

    IP adresu ani nebylo moc potřeba zjišťovat, i když je obvyklé, že když je podezření o tom, že se někdo vydává za několik osob, správce fóra si toto ověří…

    Pokud jste opravdu všichni 4 jen spokojení hosté, kteří všichni během pár dní brouzdali z počítače své oblíbené restaurace na toto fórum (asi je tam dost nuda a čeká se dlouho na jídlo, když tolik hostů brouzdá v restauraci po internetu, aby 4 z nich přišli i na tyto stránky), tak si prosím uvědomte, že takovýmto shazováním autorky negativní recenze děláte svému oblíbenému lokálu medvědí službu. A pokud jste zaměstnanci/za­městnanec restaurace, platí to tím spíš.
    Že Laura Baranik je asi „nejdrsnější“ recenzentka, která se pražskými podniky zabývá je celkem známé. Proto taky její recenze beru tak, že i když ona třeba spokojená v konkrétním podniku nebyla, já bych být mohl (záleží na tom, co jim konkrétně vytýká). Ale ve chvíli, kdy se po recenzním výstřelu ozývá takovéto kejhání, je dost pravděpodobné, že nějaká ta husa byla trefena přesně.

  23. bavím se a tleskám:):)

  24. Zmiňovaná recenze je konečně na webu Prague spoon.
    http://praguespoon.blogspot.com/…7-tacos.html
    A vypadá to, že ač mám obvykle mírnější měřítka než Laura Baranik, tohle zní tak, že by se tam nejsíš nelíbilo ani mě. Aby v restauraci nevěděli ani jak má vypadat jídlo, který mají v názvu, to je fakt divný.A do toho to „kejhání“ před 14 dny tady.

  25. Dobrý den! Zde je má troška do mlýna. Jsem zde na fóru poprvé a ne náhodou zrovna v této lince o 7tacos. Četla jsem recenzi jak pana Cuketky, tak Laury Baranik. Dost se od sebe liší. Snad až na názor na zařízení restaurace. Je pravda, že vstupní hala a bar útulnosti nijak nepřidávají, samotná restaurace pak ale mění svou tvář během denní doby. přes den možná trošku neútulná, ale s večerním světlem bych řekla, že se atmosféra mění. Ale důležité je jídlo. Sama jsem tam ještě nejedla, ale rozhodně se tam chystám. Vždy když vidím jejich degustační menu, sbíhají se mi sliny. Co vím, tak kuchaři dostali tipy právě od kuchařů z Las Adelitas a měli je tam i proškolit. Suroviny se snaží používat co nejvíce autentické a vyhýbat se polotovarům, jak jen se dá. To vím určitě, protože jim některé suroviny, jako mexické chilli papričky a koření (jednodruhové, ne směsi s glutamanem), stejně jako mexickou čokoládu nebo masu harinu sama dodávám. Asi si řeknete, že jsem další nastrčená:-) Jak říkám, ještě jsem u nich nejedla, ale znám kuchaře a to je velký fanda mexické kuchyně a snaží si vše připravovat sám, salsy, kořenící směsi, tamales… Hodnotit, jaké jsou tacos, že takhle se nedělají a podobně vlastně ani nejde. Tacos, stejně jako burritos a chimichangas, to vše je vlastně jen způsob, jak složit tortillu. Přehnete malou tortillu, dovnitř posolíte a máte tacos. udělat dobrou autentickou mexickou kuchyni je v našich podmínkách asi neusutečnitelné. Mexické recepty jsou v podstatě strašně jednoduché, založené na kvalitních surovinách. A to, jak všichni dobře víte, sehnat u nás je nadlidský úkol. Rajčaty počínaje.
    Takže závěr mého příspěvku je: v 7tacos chtějí dělat dobrou mexickou kuchyni, ne czech-tex-mex jak to u nás většinou bývá. Určitě tam zajdu vyzkoušet a pak Vám sem napíšu, jaký je můj názor, co že tam z těch „mých“ surovin vlastně dělají:-)

    Pro pana Cuketku: chtěla jsem Vám poslat odkaz na mé stránky, ale Vaše schránka je jaksi plná a bez svolení Vám je nechci psát přes fórum. Tak jestli by Vás to zajímalo, můj osobní e-mail máte. Přeji hodně zdaru ve vaší práci!!!

  26. Vazeny personale ,
    dovolte mi prispet i svou troskou do mlyna.Ctu to tady delsi dobu a mela jsem take nedavno i prilezitost Vas podnik navstivit.Jidlo a obsluha v poradku (za ty ceny:), proc pak ty amaterske vylevy??

    20:pane Cuketko, stoji Vam zato na TOTO reagovat?

    Kdyz se po negativnich recenzich ( ty nemusi byt porad objektivni) vyroji tolik pochvalnych reakci se STEJNOU IP adresou ze STEJNEHO kompu ve STEJNEM zneni, z nichz Kacer (22: Kytko Vas prispevek je fakt trefny) kejha nejvic,zavani to trapasem..zvlast kdyz se na vouchery podepisuje „manager Kacersky“ :)))
    25: vivalavido,jeste jsem nezazila ,a to se v gastru hybu deset let aby dodavatel tak horlive kopal za jednu z mnoha „svych“ restauraci…to je fakt vysmech ( asi kacere,roseno,maxo atd…)
    21: kacere ( nebo Kacersky) neni tady na miste utocit na pana Cuketku ci dalsi odlisne nazory, to kejhani potrefeneho kacera je zjevne nejen kytkovi, tady se asi diskutuje o jidle, nevytvari se tady amaterske PR,je snad mezi vami dvema souvislost,ACH JO!

    21: „Zustavam verny 7 Tacos, na vec mam stejne jako herecka Laura i gurman Cuketka vlastni nazor.“

    No tak tohle je velmi zrejme..preji Vam mnoho uspechu ve vlastnich nazorech a taky vic napaditosti v podnikani.
    Timto urazenim cuketky a laury baranik davate najevo svou slabomyslnost a zbabelost nevystoupit otevrene, ale schovavat se za cizi nicky ( a jeste ne moc napadite..:(
    11,15,21..Kace­re..tahle posloupna bojovnost vuci kritikum je smesna, prominte :)
    SALUT:)))

  27. chillipapricko asi si tvou kritiku zasloužím, ale přišlo mi důležité na to poukázat, stejně jako foodkritikům přijde důležité poukázat na to, že se někde vaří blafy. I když naštěstí u nás nemají foodkritici až takovou moc, aby jedním článkem restauraci zničili. Třeba z mých znamých pana Cuketku nikdo nezná. Ale já se snažím jeho slávu šířit co to dá, protože píše vtipně, věcně a s nadhledem.
    Byla bych ráda, kdyby 7 Tacos byli jedni z mnoha, zatím jsou jedni z mála.-) Ale ráda doporučím i další restauraci, kde si s mexickým jídlem pohrají, a nakupují samé speciality, včetně kukuřice nixtamal, za které si dělají domácí kukuřičné tortilly. A je to Casa Rotunda v Harrachově, nedávno otevřená. Vedou to tam mladí lidé, kuchař je nadšenec do mexické kuchyně a já jim moc fandim!!!
    Nicméně domácí salsy dnes dělají ve většině podniků.
    A chillipapričko, jestli víte, jak to tu v gastronomické sféře chodí, tak taky asi víte, že je nutné s tím něco dělat. A to všemi prostředky!!!:-)

    Přeji krásný den!

  28. Už jsem tu dlouho nebyl, vidím že tyto stránky se podobají současné politické situaci. Napadání, vulgarismy, chyby…tož zase se sem na stránky pana Cuketky nějakou dobu nepodívám. Držím palce všem slušným a rozumným přispěvatelům, ať se jmenují všelijak.
    Z Holešovic Josef Maxa

  29. 28: zase začínáte? to vám chodí tak málo hostů? (((-:

  30. 28. Ubohé, ubohé, ubohé!
    Ohledně podoby stránek s naší politickou scénou…milý pane, co si takhle zamést před vlastním prahem?
    Je vidět, že se fakt nudíte. Tak si kupte medvídka mývala a nevymýšlejte si nesmysly.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.