U Rybaříka v Plzni RSS

Štítky: , , ,

12 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. chvályhodný koncept s čerstvými rybami!! :)

    http://www.tyden.cz/…_114183.html

  2. Pěkné to je, konečně se i u nás v Plzni něco děje:-) A ví někdo z Plzeňáků, kde ta restaurace je?

  3. 2. zdravím, restaurace byla otevřena 01.04.2009 a je v ulici V Šipce. Ještě jsem tam nebyla, nemusím moc ryby.. Ale zvenku vypadá pěkně :)

  4. Díky, možná ji o víkendu vyzkouším:-)

  5. Pan majitel by se měl přejmenovat ze Samce na Sumce, bylo by to stylové. :-)))
    Jinak to vypadá moc dobře, čerstvé rybky, naše.

  6. Tak manžel včera U Rybaříka poobědval s kolegy z práce. Zásadní dojmy: Nejedná se o restauraci, ale o bufet (případně gril). Prostředí příjemné, akorát prý při usednutí prdí polstrování židlí, což může být zejména dámám nepříjemné:-). Na jídlo se dost dlouho čeká, to je u jídelny tohoto typu nepěkné. Ceny jsou na Plzeň a na typickou obědovou jídelnu dost vysoké, řídké rybí ragú v polévkové mističce bez přílohy 65 Kč, dva malé plátky štiky s bramborovým salátem 120 Kč. Jídlo bylo ale prý velmi dobré. K pití byla včera nabídnuta pouze limonáda:-(, přestože na webu slibuje majitel výběr moravských vín. Ale podnik samozřejmě začíná a prodělává spoustu dětských nemocí. Snad se Rybaříkovi bude v Plzni dařit, jenom škoda, že se nejedná o klasickou restauraci. Více o podniku na http://www.urybarika.cz/.

  7. Tak se přiznám, že tenhle článek na idnes http://hobby.idnes.cz/…by-domov.asp?… mě od podniku hodně odradil. Rizoto z předem uvařené rýže? A s radou použít rýži ze včerejška? To není moc dobrá vizitka šéfkuchaře…

  8. Před chvilkou jsem dostala tip na tento odkaz :-)))
    Chtěla jsem ho dát sem, ale Kytka mne předešel ;-)

  9. No, já jsem tam byla asi před 3/4 rokem a dost mě zklamali. Opravdu je to bufet a vzhledem k velikosti porce dost drahý. Ochutnali jsme halázslé se spoustou kostí! Lovit kosti z polévky-otřesný zážitek. Kapr na zelenině podle Štěpničky byl dobrý, ale příliš mastný. A sumec na smetaně, ten byl dobrý. Celkově to na mě dojem neudělalo a jedna návštěva mi stačila. Ale bylo to v jejich začátcích, tak už se třeba zlepšili. Bylo by to dobře, zajímavých podniků se specializací je podle mě v Plzni málo.

  10. 9: Na bufet opravdu vysoké ceny. Když jsem něco podobného podotkla u článku o Home Kitchen, bylo zle – přitom ten podnik byl taky prezentován jak bistro (bufet), ne jako restaurace se vším všudy. Podle všeho tam ale o dost líp vaří, a bez náhražek.

  11. 10: Já ceny beru podle kvality jako celku – takže v bufetu čekám nižší, než v restauraci se stejně dobrým jídlem, ale nevadí mi ani bufet dražší než restaurace, pokud je jídlo o tolik lepší, než v dané restauraci…

  12. 10: Jo já vím, ale kolem HK bylo trochu víc emocí, u Rybaříka asi nebudou:) Polévku, příbory a pití jsem si odnášela sama na tácu, hlavní jídla pak donesli, bufet to bude a ani si nemyslím, že by se snažili to prezentovat jinak (aspoň tenkrát, neměli ani večerní otevíračku). Ale ceny mě spíš zajímají ve vztahu k jídlu a to mě moc nepřesvědčilo.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.