Nové řecké delikatesy ve Školské RSS

Štítky: , , , , ,

8 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. V pátek 10. dubna byly ve Školské 32 (nad Biotopem) v Praze otevřeny řecké delikatesy Nostos. Otvírací doba: Po-Ne 8.00 – 19:30 (teď o Velikonocích mají ale zavřeno). Obchod je zatím ne úplně zařízený a plně zásobený, ale podle prodavačů se to bude zlepšovat.

  2. já tam ochutnal asi nejlepší vinné listy a sušená rajčata v oleji v praze…

  3. ještě jsem nebyl, ale těším se moc a moc ;)

  4. naprosto nejlepsi recky jogurt na vahu v cele Praze!, skvely recky personal, prodavaji olej Sitia (hura, nemusim az na Floru do Olympie). zatim neberou karty, ale zlepseni se pry chystaji v blizke dobe. urcite stoji za navstevu.

  5. K té otevírací době: výše uvedená platí jen v pracovní dny, v sobotu mají od 10 do 16 (16.30 hod.), v neděli zavřeno.

    Personál skvělý, sortiment také, jogurt výborný (25 Kč/100 g).

  6. Popadla mě mlsná- tělo si žádalo hoooodně cukru a tak volba padla na baklavu. Ve Školské mě uvítala usměvavá „řekyně“ s manželem a hned začala nabízet, ukrajovat, podávat a já ochutnávala a předla jak kočka. Baklavu měli čerstvě připravenou a při pohledu na ostatní zákusky jsem neodolala a ještě koupila dva další druhy- jeden s vanilkovým krémem (na název si teď zaboha nevzpomenu, ale krém byl bezvadně kořeněný a jemný) a druhý =baklava v jiném „aranžmá“. U oliv mi slečna poradila, který druh se hodí k jakému použití.
    Zaběhnout sem občas pro nějaké to ďobání je dobrá volba.

  7. No a nejlepší je, když tam zrovna prodává ten urostlý Řek s vizáží olympského boha – když na vás upře svůj pronikavý zrak, to žádná ženská neodolá a něco si tam prostě koupit musí :)

  8. Už jsem u nich dlouho nebyla.Nevíte jakou mají teď otvírací dobu? Hlavně v sobotu? Dnes v 11:00 bylo zavřeno :( a na dveřích žádné info. Díky, Zuzka

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.