Čokoládová banka s ochutnávkou v Brně! RSS

Štítky: , , , ,

6 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. krutě lákavá akce pro všechny brňáky:

    http://cokobanka.cz/…okolady.html

    znáte? :)

  2. Na http://cokobanka.cz/katalog se objevila aktualni nabidka. Jednu nevyhodu to ma, ze lze objednavat pouze na ICO a ve velkem (minimalni baleni je tusim 15ks jednoho druhu). Skoda. Nektery by staly za ochutnani i za cenu kolem 70kc za ks.

  3. Vím, bohužel:-( Hned jsem jim psala, ale bohužel klasický jednotkový eshop neprovozují a ani nemají velkoodběratele v Praze a okolí, ale rádi uvítají jakýkoli kontakt, takže jestli o nějakém distribučním místě víte…

  4. klasicky eshop s kvalitni cokoladou (Valrhona, Michel Cluizel, Chocovic, Bonnat, Lindt) jsme otevreli vcera na http://www.cokoshop.cz ;)

  5. Degustace mají i v Praze, už jsem absolvovala na podzim, bylo to hooodně amatérské, ale přesto jsem se dověděla pár informací, které jsem neznala. Ale což, každý nějak musí začít, věřím, že teď už to mají vychytané :-), škoda že nabídka čokolád v e-shopu pro maloodběratele není moc velká, ale chápu to, asi není zatím velká poptávka a tak se to nevyplatí. Protože se ale v Čechách na čokoládovém poli dlouho nic nedělo, vítám každou vlašťovku a přeju hodně zdaru!

  6. Martino, diky za prani! Trefila jsi hrebik na hlavicku s tim sortimentem. Dokud se nam obchod nerozjede, tak si netroufneme prilis rozsirovat zasoby. Vsichni znami se sice hlasi do pripadne „likvidacni cety“ kdyby se nam nevedlo, ale zatim doufame, ze zasoby rozprodame ;)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.