Nekonečný VIDEOKUK! RSS

Štítky: , , ,

12 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. zakládám „nekonečný“ thread, kde můžete postovat libovolná online videa o vaření na internetu :) youtube.com a podobně volně dostupné weby mají přednost!

    ať žije nekonečný videocook :)

  2. vykopávám s roztomilým videjkem a italem, který dělá ravioli s bažantem :) dobrá léčba na mojí akutní pasta maker fázi.

    video má čtyří díly:
    http://www.youtube.com/watch?…
    http://www.youtube.com/watch?…
    http://www.youtube.com/watch?…
    http://www.youtube.com/watch?…

  3. http://www.jamieoliver.com/…t-home-salad Tady je jedno cuketkový od mého srdcového pána J.O. ábsolutli delišuis and moust bjůtifl )

  4. 2: Jo, Giorgio Locatelli je zábavný a dobrý. Byl k vidění na britské TV spolu s přítelem, také kuchařem. Vesele blbli a prováděli kanadské žertíky, ale vše to mělo pevné kramfleky a bylo za tím solidní vaření, žádná babicovina. Profík s pytlíky pod očima z tvrdé kuchyňské řehole.

    3: Džejmi is en instyťůšn. Používá tam čtvercové „dělítko“ z Itálie. Krájí s tím podélně cuketky na cimpr campr. Něco podobného, ale kruhového, jsem si, za pár korun, přivezl z Čech. Původně na brambory do salátu.

    4:Je vůbec dovoleno zde pouze kibicovat a neudat žádný nový zdroj? Nadto vést quasi-výhružné řeči o cuketkách? ;-)

  5. Můj nový objev ze švýcarska :
    http://fxcuisine.com/Default.asp?…

  6. 1R:

    (dovoleno to není :))) musíte teď postnout jedno video, co visíte a jedno jako penalizaci za ty nebohé cukety :)) … džoukin pšoukin of course)

    giorgio si mě také získal, líbil se mi jeho názor na moderní gastronomii, které ventiluje v průběhu. měl taky krásné těsto na ravioli. závist! :)

    kocour:

    fx je skvělý, když se pustil do videa, tak sem na to koukal s otevřenou pusou. respect! ;)

  7. právě jsem zjistil zajímavou věc, riccardo lucque za aromi získal spoustu zkušeností právě pod locatellim!!! :)) sranda, svět je malej. ve vaření obzvlášť

    http://in.ihned.cz/…avidla-pasty

    článek z hn má ještě jednu specialitu. foodkritičku, která (nejen) v tomto článku vystupuje zároveň jako reportér a je v přímém kontaktu s provozovateli restaurací. ve světe věc nemožná, v česku naprosto běžná! :/

  8. Jednorožec: Klasický kousek z českých kuchyní ;-) My jsme tomu doma vždycky říkali „pomahač“, nevím proč, ale nejspíš bylo na etiketě něco o pomocníkovi do domácnosti. (Jamie má tu mřížku ovšem o dost jemnější)

  9. 8: Přesně to!
    Když se to hned po umytí neosuší (neo sushi?), tak to rezne.

  10. christopher walken cooking!!! :)

    http://www.youtube.com/watch?…

  11. 10.: woow! Nejpadouchovatější filmový padouch má svoje cooking videos? mazec… Jsem v práci, takže to mám bez zvuku, už se těším, až si to pustím doma!

  12. Shlédnuto… No, až Chris je až nečekaně krotký (a přiznejme si, že kdyby to nebyl on, ani by to video nestálo za řeč – ten recept mě zrovna neodrovnal).

    Nicméně od toho videa to byl jen jedno kliknutí k téhle povedené parodii:
     http://www.youtube.com/watch?…

    A (promiňte offtopic) když jsme u toho napodobování Walkena, mrkněte na http://www.youtube.com/watch?… (Walkena dělají jako jednoho z prvních). Whose line je mimochodem jedna z nejvtipnějších show na youtube – každý si najde své favority jako např. http://www.youtube.com/watch?… :)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.