Potraviny v Brně RSS

Štítky: , , , , , ,

9 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Budu teď nějakou dobu pobývat v Brně a ráda bych si prostřednictvím zdejších Brňáků zjednodušila život. :)

    Ocením doporučení, kde nakupovat potraviny – osvědčené řeznictví, pekárna, koření, ryby, lahůdky a vůbec cokoli, co Vás napadne.

    Děkuji.

  2. http://sanger.foodblogs.cz/…i-v-apetitu/

  3. Zkuste rybárnu U šopíka (ul. Božetěchova). Mívají solidní výběr ryb

  4. Doporučuji řeznictví Bubla v Tuřanech na Revoluční. Je to trochu z ruky a mají divné otevírací doby (myslím v pondělí zavřeno), ale jsou tam moc ochotné paní, co poradí, naporcují, nikdy nebyl problém s masem. Dokonce je prý jejich uzenina vhodná pro bezlepkovou dietu, protože nepřidávají mouku.
    Samozřejmě nevynechejte Zelný trh, ideálně v dopoledních hodinách. Na Zelňáku najdete i nové pekařství Svoboda a Březík, kde mají nejlepší slunečnicový chleba a udělají Vám tam i kávu Illy s sebou.
    Na Pellicově sídlí bio obchůdek Tří sudiček, kam vozí každé pondělí bio bedýnky z Velehradu, viz http://www.biozelenina.eu/

    Tak ať se Vám v Brně líbí :)

  5. Na Cejlu (č.85) a na Křídlovické se objevily dva obchůdky indických a pakistánských potravin. Tatím začínají, ale prý na požádání dovezou cokoli. Mají ale třeba v Brně špatně sehnatelné Ghí. Web je http://www.chanar.cz

  6. Prodejna sýrů na Kounicové, případně lahůdky zde: http://www.gurman-brno.cz/. Kousek odtud je i průchod do italských potravin (pasáž u KB). Šopík je výborný typ, ryby od nich jsou vždy výborné.

  7. Jo, a ještě koření – rozhodně U Sindibáda – pobočka na Pekařské nebo v Alfa Pasáži (vchod OD Omega na Svoboďáku).

  8. Děkuji za rady!

    A co takhle dobroty jako artyčoky a čekanka? V zahraničí jsem se trochu rozmazlila, takže doufám, že se bez nich nebudu muset obejít. Zatím jsem je v Brně nikde nepotkala.

  9. No, myslím, že artyčoky mají i v sýrárně na Kounicové – mají tam nejen sýry, ale i hořčice, omáčky.....Jinak je taky online obchod: http://www.bmcbrno.cz/cs/uvod, ale ozkoušený ho nemám, tak v případě, že vyzkoušíš dříve, určitě dej vědět:-). Jinak se omlouvám za chybu v předchozím příspěvku – Šopík je rozhodně dobrej tip:-).

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.