Grilovacia panvica RSS

Štítky: , , , ,

6 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Dobrý deň. Vedeli by ste mi, prosím Vás, odporučiť nejakú kvalitnú panvicu určenú prevažne na steaky? :-) Nie som žiadny prehnaný kuchár, ale keď už si doma niečo pripravujem, tak sú to prevažne steaky a iné mäso a moja jediná panvica – akási obyčajná teflónka od Tefalu, ma už neskutočne irituje.
    Keďže bude určená hlavne na steaky, tak by som chcel, aby mala mriežkované dno a inak fakt netuším. Teflón, titán, liatina? V tomto by som naozaj potreboval poradiť. Čo sa osvedčilo Vám? Ďakujem.

  2. Mě se osvědčila litinová grilovací pánev z Ikei.

  3. vzal bych litinu, má pěknou setrvačnost a hlavně se dá vrazit celá do trouby. jestli si s těmi steaky budete hrá víc, brzy zjistíte, že ty dopékané v troubě, jsou nej(rovnoměrněji tepelně upravené)! :)

  4. Také mám tu z IKEA. Stojí okolo 800,–… Ma opravdu slusnou setrvacnost…

  5. Mohl by mi někdo jednoduše vysvětlit, v čem se grilování na grilovacích pánvích technologicky liší od smažení? Děkuji. :)

  6. 5: v tom, že to jídlo není ponořené v tuku.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.