Las Adelitas RSS

Štítky: , , , , ,

11 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. prozatím spíše guerillový pokus o mexickou restauraci, který žil z take away přes facebook se pravděpodobně od října stane skutečnou restaurací.

    kde a kdy si na autentické mexiko počíhat? ;) vím první:

    na začátku října kousek od míráku, velmi pravděpodobně v americké ulici :)

  2. včřera jsem to čekoval zvenčí ;)

    už je skoro hotovo. stoly, židle na místě, vymalováno. jenom čouhala všude elektroinstalce a hromada papírů. nějaká bazální šance že to opravdu stihnout do zítřka stále trvá ;)

  3. Via Facebook: Las Adelitas Restaurant Bar is glad to finally announce its Grand Opening party NEXT Friday October 16th. However we invite you to join us TONIGHT for some drinks and a sneak peak of our place in a pre-inauguration event at Americka 8 starting at 8 pm.

  4. super :)

  5. všichni už hlásí otevřeno, obědové menu 99,–… zábava s „voblejzáním“ nového podniku může začít :)

  6. ze by konkurence pro Fosil bar? musime vyzkouset …

  7. Mám to kousek, dobrý tip na oběd, vyzkouším :-)

  8. Manzel to ma za rohem od kancelare, jako American z Kalifornie je zvykly na autenticke mexicke jidlo spise nez TexMex. Uz je navnazen, takze az ochutna, dam vedet jeho nazor.
    V Cechach desne trpi, kdykoli okusi neco „zarucene mexickeho“, prosla u nej jen Sonora (s nekterymi polozkami) a jiz zavreny americko-mexicky fastfood v Revolucni, toho je skoda, meli dobra burrita.
    Zajimalo by me, zda to sem nekdy dotahne Taco Bell, kdyz uz tu mame meka a burgeroveho kinga. Je vubec Taco Bell nekde v Evrope? I kdyz Taco Bell je tako z nouze cnost, cpou do toho tavenaky a to hrozne nici chut.

  9. A co říkáte na Amigos na Vinohradech? Prý otevřeli po rekonstrukci či co a chystáme se tam s kolegy vyrazit..

  10. V Amigos jsme my nebyli, kdyz Mexiko, tak Sonora na Zizkove nebo si doma udelame svoji quesadillu. Kamaradka tam chodi rada, ale nevim, nakolik je to autenticke.

  11. 10: tak zkuste Fosil, jak jsem psal nahore … kamaradi Mexicani chodi zasadne tam … (skoda, ze jsou ceny trosku mimo)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.