Kam pro maso v Brně? RSS

Štítky: , , ,

7 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Můžete mi někdo doporučit dobrá řeznictví v Brně? Dlouhodobě mám problém sehnat třeba poctivé jelítka, jitrničky, tlačenky…běžní výrobci do jelit nevím proč nedávají kroupy, jednou jsem v jelítku objevila dokonce nasekané kousky kůže místo krup.....Děkuji za všechny tipy.

  2. bobinka – já chodím na Minskou do řeznictví Vepřek a syn.

  3. a mají tam i ta moje oblíbené jelítka? u nás na vesnici totiž už ani řezníci nechtějí dělat zabíjačky,že to dá moc práce…Já už 5 let žiju v Brně, ale na pořádný obchod nemůžu narazit. Minskou vyzkouším!

  4. bobinka – jo to nevim, ale pokud ne, tak se zkuste pana Veprka zeptat a at je sezene, dal bych si taky =)

  5. Milos Mazanek, jak se rika v Brne (a kazdy udajne hned vi) „Reznik z Husovic“. Tady v Pze lze bohuzel sehnat jeho vyrobky jen na nekolika mistech a jeste v dost uzkem sortimentu :-//

  6. Já ráda chodím do řeznictví na Lidické ulici u zastávky tramvaje. Mají tam veliký výběr, vždy je tam plno lidí, prodavačky jsou úslužné a informované.

    Ale jestli mají jelítka, to fakt nevím. Tento sortiment moc nevyhledávám, a když už ho mám, tak z domácích zdrojů.

  7. Jelítko a jitrnici jsem nakonec vyřešila svojsky. Koupila jsem si je u nás doma v městečku o 12 000 obyva­telích u místního řezníka :-) zrovna ten týden dělal čerstvou várku, tak nebylo co řešit…kvůli dobrotám člověk i na rodnou hroudu vzpomene..a z Brna na víkend vyrazí.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.