Jsem ve Švýcarsku... RSS

Štítky: , ,

8 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. co mám sníst, nakoupit, ulovit, navštívit??? :o)

  2. Sníst a nakoupit sýry a čokoládu :-)))

  3. Pane C. přivezte mi prosím fialovou krávu Milku!!! :-))))
    Ne, dělám si legraci. Je strašně sladká…
    Kdysi mi teta ze Švýcar vozila jablečné bonbonky, byly cucavé, uvnitř s náplní, která jemně perlila na jazyku. A chutnaly fakt jablíčkově. Jojo…to už je ale tak 28 let…
    A hlavně bacha na kulky do vrtulky!!! Když už jste se ráchal v té horské bystřině, nepotkal jste tam někde toho bobra, co si čistí pravidelně zuby pastou plnou bylinek?

  4. sýry a čokoládu, to je bez debat. Pak taky mají úúúúžasné těstoviny – se šafránem, rajčatový, , sepiový a já nevím jaký ještě, ale zaručeně nerozvařitelný(o­byč. samoška migros), taky dobrá rýže na risotto, několik druhů a všechny skvělý, cenově kolem eura…

  5. no já nakonec nic moc nenakoupil, ale nalovil jsem nějaké zážitky. zkusím z toho něco vyplodit, např. rotační reštika na hoher kaste – http://www.hoherkasten.ch/ lahůdka! :)

  6. krasa, jen co je pravda :) jedine, kde ale hosi ze svycar pokulhavaji je kultura toalet, oni tam dokonce kouri! :( na ten vyplod se ale tesim…

  7. s tím hulením máte recht – hulej jak fabriky a naprosto všude. tuším ale že taky štěrkaj s nějakou připravovanou legislativou. oni zase když se pro něco rozhodnou tak to udělají pořádně. uvidíme…

  8. Trochu pozde, ale treba se nekomu bude hodit. Nejakou dobu jsem ve Svycarsku zila ( kousek u Zenevy). Urcite doporucuji fondue a raclette to je jasny, syry ( hlavne syry – muj favorit je Tete de Moine, cokoladu a ruzna susena masa (napr. konska atd. – ja to nejim sice, ale vsichni mistni doporucuji) a taky vino a pecivo z mistnich pekaren a take jsem tam mela super minisneky na bylinkach a masle… (Ja bydlela v mestecku Montreux – kousek u Francie,takze to jidlo je v tomto duchu… Taky je tam pekna syrova a cokoladova tovarna s vykladem ( az budu mit moznost poslu fotky)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.