Karlovy Vary, nějaký tip na restauraci? RSS

Štítky: ,

33 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Poradíte nějakou dobrou restauraci v KV na uspořádání oslavy kulatých narozenin? Podmínkou dobrá kuchyně a příjemné prostředí.

  2. Nevím, zda vůbec někdo odpoví. Ptal jsem se tady: http://www.cuketka.cz/forum/topic.php?… a pak o KV snad jen tady: http://www.cuketka.cz/forum/topic.php?…. Takže zkus nakouknout na tip k Maurerovi: http://www.grand-restaurant.cz/ – Embassy, Charleston, Promenáda, Pupp.

    Ale třeba se někdo konečně rozhoupe a něco kloudného doporučí.

  3. Diky moc za tipy, Promenada se cte dobre, teda co o sobe pisou. Zkusim jeste La Strada- ma to byt italska, tak potom snad podam hlaseni:-) Charleston mi prijde podle obrazku jako z totace:-(( ja byla asi 3× v prijemne a interirove moc krasny restauraci blizlo Becherovka muzeum, sli se dolu par schodu. Vzdy bylo plno a super atmoska, jen si nepamatuju nazev:-((

  4. Jak jsem psal, jsem v KV poměrně často, ale většinou jen "na otočku, takže bez jídla nebo jen něco do auta (u pumpy atp.) na zaplácnutí žaludku nebo tam přespávám u známých a kamarádů, takže u nich doma i jím a v restauraci max nějakou ňamku k pivu.
    Osobně by mě asi nejvíc lákalo to Embassy

  5. Já doporučuju Embassy.Byla jsem tam 2×, vždy velmi spokojená.

  6. Iren, jak je to tam cenově a co tam vaří? Na webovkách mají jen info o hotelu, KV a okolí, ale o restauraci nic. Nebo blbě koukám? :-s

  7. Pizzeria Venezia, Zahradní, naproti Thermalu.

  8. restaurace Zámeček, restaurace La Strada v Jaltské, Charleston v Bulharské..­.....komu nevadí vlezlí pinglové, tak Promenáda
    co ale nejvíc doporučuju, zkuste se domluvit s majitelkou U jilmu na Cihelnách.....

  9. Clayi, díky, koukám, že jste mě předešel. ;-)

  10. Za Charleston se omlouvám, dívala jsem se původně na jiné stránky. U Jilmu je bohužel mimo KV:-(( teda vyhledalo mi to, že je to v Bečově a tak mobilní zas nebudem. Špekuluju nad La Strada, jen momentalně upravujou webovky .

  11. to Zdenek: 1. návštěva – září, slunce, stolek na mostě – těstoviny nebo ryba (možná obojí), moc příjemný zážitek.
    2. návštěva – těsně před začátkem festivalu (jedl tam v tu dobu také pan Eben:))).jídlo buhužel už nevím – snad králík?cena hl. chodu tak 250 – 300Kč pokud si pamatuju.Kuchyně taková ta mezinárodní, víc to upřesnit neumím:)

  12. až neočekávaný počet lázeňských krajanů. Bylo by možné něco uspořádat? Musíme dohnat drobný náskok pražských „Cuketkistů“ jež se určitě už střetli.

    p.s. byl někdo z Vás 1. Máje před hotelem Thermal?

  13. 12. Já přímo z KV nejsem, ale poměrně dost často tam jezdím. je to nárazové a nepravidelné – teď třeba asi až 17.6. :(

  14. Narazil jsem dnes na twitteru na názor, že v KV jsou v podstate jen 3 dobre restaurace, ktere nejsou hotelove: Charleston, La Strada a mala indicka pobliz Thermalu.
    http://twitter.com/…/17556703145
    A stejný člověk dává link na Facebook: http://www.facebook.com/group.php?…

    PS: to matesh
    Neuděláme někdy karlovarský cuketko-sraz?

  15. V posledním Apetitu doporučily výše zmiňovanou Embassy (Chef gurmán taky), Pizzerii Venezia a několik českých restaurací pokud dáte na časopisy.

    Osobně jsme jedli akorát v čajovně a tamní kuskus byl výborný:).

  16. Jako místní ve finále mohu jen potvrdit co bylo napsáno výše: V horních cenových kategoriích Embassy a Promenada, Ve střední Charleston a La Strada, která se však asi brzo zavře plus relativně nové otevřená Japonská restaurace na ulici TGM a asi ještě Pyramida, ale ta je na okraji města. U muzea Becherovky si nic super s dobrou atmosférou si tam nevybavuji, ale zázraky se dějí:) Paradoxně tak velký úspěch slaví kuchyně v koktejlové baru Garáž. Docela málo na lázeňské festivalové město:(

  17. Že by: lázně = dieta? :D

  18. Při návštěvě FF jsme si zašli na pozdní oběd do Promenády a mohu doporučit. Ceny sice jako doma v Praze, ale jídlo perfektní.
    Carpaccio ok, možná tam bylo zbytečně moc chutí navíc (nějaká nakládaná cuketka či co), marinovaný losos s křenem -bájo.

    Jako hlavní chod jsme si dali mořského vlka (manželka si stěžovala, že chutná až moc mořsky, ale mě přišel ok) a jehnečí kotletu se zeleninou (tak dobré maso a omáčku jsem zatím nejedl). K vlkovi mělo být jen rizoto ale dali tam i stejnou zeleninu jako ke kotlatce (což moc nepotěšilo).

  19. Doufám, že kuchyň funguje lépe, než jejich webovky. Je to prakticky stejné jako u Embassy, tj. není tam abi jídelák, ani ceny, jen pár fotek, které pak stejně nejdou otevřít. :-s

  20. Čerstvé dojmy z víkendu:

    Pátek: večeře ve VENEZII – pizza perfektní, tenoučké těsto se úplně rozplynulo v náplni, ceny celkem příznivé.

    Sobota: oběd ve vyhlídkovém restaurantu JELENÍ SKOK – jídla podle mě předražená, protože jinak je to vzhledem i povahou ta nejobyčejnější hospoda. Já byl zlákán nabídkou jeleního guláše na tabuli. Dostal jsem k němu suché knedlíky ze supermarketu. Děsný. Maso se rozpadalo, ale nejsem si jistý, jestli to byl jelen. Barvou tmavé ok, ale chutí úplně jak vepřové. Díky nejistotě a hladu jsem to nechal a zaplatil, ale hrubě nedoporučuju. A cena – to nejlepší… 195,–! ! ! Měli by snížit ceny tak o 50–60%. úplně typický příklad nešvarů českého pohostinství.

    večeře v CHARLESTONU: Super interiér a dobré jídlo (kuře plněné švestkou a tymiánem se švestkovou omáčkou) Kuře bylo klasicky suché a zbytek výborný. Podle mě ceny trochu nadsazené (hodně Pražské), ale jinak v pohodě.

    Něděle: oběd v indické restauraci TANDOOR: komorní prostředí a hrozně milá servírka vykompenzovala to, že jsme museli čekat na jídlo docela dlouho, nejdřív ho dostali nějací štamgasti („kucí opálený“), kteří přišli po nás. Jídlo byl ovšem super – jehněčí tikka masala i kuřecí korma bombové. Případně bacha na porce příloh, stačí vám půlka. Mají i mangové lassi:). Palec nahoru.

  21. Jsem z KV a je to tady fakt dost děsný. Téměř všude šílenej socialismus. Nicméně nikdy mě nezklamal Charleston, určitě se vyplatí dát trochu víc peněz, i když chápu, když se jedná o oslavu narozenin, tak se to může prodražit. Ale máte jistotu skvělé kuchyně a servisu.

  22. Scuk v Karlových Varech?

  23. Karlovarský scuk?

  24. Myslíš jako se někdy někde v Karle Varle sejít nebo že na Scuku o KV podnicích není prakticky nic?

  25. A já se zeptám, kam v KV zajít na dobré „preso“?

  26. Máte doma dobrý kávovar? Není to ode mě hezké, ale na to se opravdu odpovědět jinak nedá. Vím, že v obchodním domě Tesco pracoval barista, který se dobře umístil i v SCAE soutěžích. Teď podle mě pracuje v podniku /foo paa/.

  27. Zda mám doma dobrý kávovar nevím, ale rozhodně ho nevozím s sebou. To by se asi v kavárně či restauraci divili, kdybych si to tam na stole rozložil, skočil si na záchod pro vodu, připojil se do elektriky a začal prasit eéééé presit. Ale jako recese by to bylo dobré. Nebo na skrytou kameru.

    Takže je to výběr namátkou a náhodně a výsledek blbý nebo blbější. Asi jsem měl vždycky smůlu. :(

  28. Je po roce v Karlových Varech nějaká změna nebo když půjdu v neděli na kávu je úplně jedno kam???? A výsledek blbý nebo blbější, jak píše Zdeněk…

  29. Nemá prosím někdo nějaké nové tipy pro oblast Karlových Varů a Mariánských a Františkových Lázní, kromě Medité (těším!:) a loňské série reportáží z festivalu?

  30. yannka: asi bych doporučila (mimo Medité) gurmet restaurant Rozmarýn v Chodovské Huti. Osobně jsem tam nebyla, ačkoli bydlím asi 3 km odtud, ale kladné hodnocení mam od lidí, kterým můžu gastronomicky opravdu věřit ;-)
    http://restaurant-rozmaryn.wz.cz/

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.