Scuk on PFF RSS

Štítky: , , ,

16 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Je plánované setkání „mistních“ na Prague food festivalu? Nebo se vsichni budou pohybovat po zahradach v utajeni:-)?

  2. Budu tam v sobotu, dojdu rád.

  3. Já budu letos jenom v pátek (volby). Pokud se vás sejde víc, tak leda sraz u bodu v určitou hodinu? ;)

  4. Já půjdu v pátek. Sraz u bodu v určitou hodinu je fajn.

  5. Já jdu v sobotu.

  6. myslel jsem, že o akci bude mnohem větší zájem! Je pravda, že v programu a změnách jsem žádne inovace nezaznamenal. Mimo jiné bylo za vstup 150 Kc i lonsky rok nebo to bylo o sto korun mene? V jaky cas se da ocekavat nejvetsi mnozstvi "cuketních ctenaru, vyrazi rovnou nekdo na otviracku?

  7. Já se chystám zítra podle toho, jak budu daleko s prací a možná i v neděli.

  8. Jsouc dnes rozjásaně propuštěna z hospitalizace o slepé střevo lehčí, PFF bohužel nenavštívím. A dokonce ani Francouzský aperitiv na Ovocňáku, od něhož jsem si slibovala zajímavé nákupy :(

  9. Taktéž se nezúčastním, jelikož žaludek odmítá již několik dní spolupracovat. Banány, jogurt a heřmánkový čaj si dam radši doma v klidu. Ale budu mlsně pročítat reportáže. Tak se čiňte, účastníci! ;-)
    Kami, držím s tebou basu ;-)

  10. kami:

    jaj, tak tomu říkám špatný timing :( tak se brzy uzdravte! držím palce ;)

  11. kami: také přeju brzké uzdravení.

    A otázka na všechny: chystáte se někdo v neděli odpoledne/navečer? Zítra tam imho bude největší nával, kterému bych se rád vyhnul, ale v neděli bych rád ještě vyrazil a ve víc lidech se toho dá opravdu zkusit za stejnou cenu daleko víc a je to vůbec tak nějak zábavnější.

  12. 10., 11. Dík :) Tak aspoň zveřejňujte fotečky, ať z toho my neúčastnivší se něco máme ;)

  13. Po mě byl letošní PFF debakl. Přišli jsme na Hrad asi v půl jedné a čekali v šílené frontě. V jednu řekli, že se na hodinu zavírá. Chtěl jsem dovnitř, tak jsem čekal, ale ve dvě přišel šok – bude zavřeno ještě nejméně další hodinu. Tak jsme se sebrali a šli utratit peníze do Café Imperial, kde mimochodem nedávají vodu z kohoutku ani na požádání.

  14. už jsem to psal v diskuzi pod článkem – organizátoři letos přidali o jednu variantu víc, jak si pohodlně zajistit lístky hodně dlouho dopředu, v klidu, bez nervů.

    o frontách a úplném vyprodání kapacity (která nejni nafukovací) se ví už od loni, takže se divím, že se jste se nechali takhle vypéct :)

  15. Loni jsem byl v pátek, to šlo i bez předprodeje. Letos jsem to nevychytal!

  16. 15: Nic si z toho nedělejte, i já jsem po marném čekání šel i s rodinou utratit peníze jinam. Předloni žádný takový problém nebyl a prostě mě to nenapadlo, že by mohlo být plno. „Jdi domu, je plno“ -:) Na jednu stranu mea culpa, na stranu druhou mě tam po tomto zážitku asi hned tak nikdo neuvidí. Ačkoli organizátorům to nejspíš bude jedno – zjevně mají plno i tak.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.