Zápisník

pana Cuketky

The Real Meat Society

Výjimečný podnik 4 návštěvy

Řeznictví specializované na maso z pečlivě vybíraných chovů malého rozsahu. Podnik provozuje Paul Day — šéfkuchař pražské restaurace Sansho. Speciality podniky — české dry aged hovězí, Přeštíci, domácí klobásky a řezničina v britském stylu.

Náplavní 5, Praha 1 Po Zavřeno Út-St 11:00-18:00 Čt-Pá 11:00-19:00 So 09:00-13:00 Ne Zavřeno Web trms.cz Recenze scuk.cz

The Real Meat Society

Spokojená návštěva. Příprava na Velikonoce zahájena! Krásná jehněčí kýta a předeček (cca 5 kg), které si chystám na pomalé pečení na ohni.

Letos chci zkusit jednu starou techniku. Maso se při ní nandá na rožeň a ten se pak jednoduše zapíchne těsně vedle ohně. S ohněm a žárem se pak šoupe podle potřeby a maso se pomalu opéká několik hodin. Viděl jsem to dělat přímo Paula Daye, tak snad jsem to odkoukal správně a celé to nezmrvím.

2. duben 2015 17:04:23 - Trvalý odkaz - Sdílet na Facebooku

The Real Meat Society

Spokojená návštěva.

19. červenec 2014 12:07:16 - Trvalý odkaz - Sdílet na Facebooku

The Real Meat Society

Spokojená návštěva.

19. duben 2014 00:04:00 - Trvalý odkaz - Sdílet na Facebooku

The Real Meat Society

Spokojená návštěva.

21. prosinec 2013 00:12:00 - Trvalý odkaz - Sdílet na Facebooku