Jak vyhrát boj se zimou :-)

Píšete vy…

Polární dort zahřeje lépe než dva svetry z angorské vlny :-) Statečně do boje se zzzzzimou – před konzumací hodně vychladit! Doporučuji proti zimě nasadit stejně zákeřné zbraně, v tomto případě ledový kořalkový dort :-)

Polárn� dort

Pokud někomu chybí nezbytný vitamín C, může si dort zdravě přikrášlit nějakým tím kolečkem pomeranče nebo citrónu :-) Ať žije zima!

Reklama

Komentáře

Krásný způsob servírování pálenky. Takhle vítáme našeho Mistra kumštu,když přijde dohlédnout na uzení. Loni jsme mu láhev zadlabali do hlavy sněhuláka a čouhající hrdlo přiklopili hrncem.Nedal se oklamat.Někteří odborníci mají prostě cit pro věc.

To je dokonalý cit pro umění! Mistr kumštu si s tím mistrovsky poradí :-)

…no jasně,ten cit pro krásno jen tak někdo nemá…a taky odhadnout tu teplotu, (sněhu) to není jen tak…a ty možné přílohy ke stolečku to chce fantazii ,......a snííííííít (ne sníííííh)

Letos si o sněhu leckde můžeme nechat jenom snííííít :-)

Tak krásný polární dortík určitě zahřeje, to je jasný. Já bych si k tomu vysnila to uzené masíčko a vše by bylo dokonalé.

Rudka :-) vzhledem k tomu, že „uzený je nejlepší studený“, nebyl by problém tento dort dekorovat nějakou uzenou rolkou :-)

když se něco povede tak se má chválit moc hezká fotka .. RajBůžo

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)