Cesta kolem světa s partnerem blogu

Partner blogu

Co takhle vzít roha? Dát si dva roky prázdnin, odjet na moře a do dálky. Hned byste jeli? S letním partnerem blogu to nebude problém. Nemusíte vybírat dovolenou ani hledat pas, stačí vyrazit — pojeďte s námi na gurmánskou cestu kolem světa!

Ochutnejte svět!

Partner blogu BonyBony si pro vás připravil prázdniny napěchované kulinárními zážitky z celého světa. Každý týden se na mapě světa otevřou dvě nové kuchyně a s nimi i restaurace, ve kterých je budete moci ochutnat formou degustačních menu.

Cesta kolem světa spojuje různorodost gastronomického festivalu a výhody hromadného nákupu. Můžete vyrazit do neznáma za zážitkem a přitom s jistotou a za fajn peníze.

Jak to funguje?

Jednoduše! Na stránkách cesty kolem světa najdete vždy aktuální nabídku a seznam všech restaurací, do kterých můžete vyrazit. Vybrané podniky prezentují svou kuchyni vždy v degustačním menu nebo servírují typickou specialitu. Sleva už je jen takovou třešničkou na dortu — hlavní je vyrazit! ;)

Ze všech zemí jsou již první tři aktivní. Restaurace Chanchala startuje se slušným průletem od severu až po jih Indie. Mimo jiné se na stole blýskne zvláštní druh megalomanské placky masala dosa, nesmrtelné butter chicken i důvod přežití všech indických vegetariánů — indická „čočkovka“ dall.

Chorvatský mlýn předvede spojení klidu Šáreckého údolí s vůní moře. Chorvatskou kuchyni reprezentuje pestré carpaccio, mořské plody na grilu nebo mořský vlk plněný chorvatskou blitvou (mangold). Receptura na zážitek z Kobe je ještě přímočařejší — hovězí Wagyu, jihoamerická svíčková a roštěnec na grilu.

Následující týdny vás ještě čekají výlety do Rakouska, Belgie, Japonska, Španělska, Mexika a do Velké Británie.

Číhat a neminout!

Zatím váháte a nemůžete si vybrat? Neva — jízda kolem světa potrvá až do poloviny srpna. Číhat na jednotlivé země můžete:

Tipy na jednotlivé světové kuchyně najdete i tady na blogu. Už za dva týdny se můžete těšit na cestovní soutěž, kde budeme rozdávat pět voucherů na návštěvu restaurace.

BonyBony je silný a zkušený hráč na poli zprostředkování zážitků. Dokáže vám přinést nejen výhodnou nabídku, ale i následnou uživatelskou podporu a hlavně jistotu při nákupu. Pokud máte jakékoliv dotazy k jednotlivým nabídkám, ptejte se přímo pod každou nabídkou.

Reklama

Komentáře

Super akce, ráda poznávám cizí kuchyně, nabídku tedy určitě využiji :o)

I vy jeden Cuketko… doporucuju zmenit linky na sve referencni… a ziskat tak jeste „neco malo navic“

Mně se na blogu reklama nelíbí blog by měl být svobodnej a o názorech daného člověka a ne to prokládat placenýma „kecama“ sorry ale zas chápu že píchnout sem sponzoring bylo neudržitelný asi by podleh každej…

↪ 4 Kuba: inzerce (i partnerství blogu) je tady na blogu už od roku 2009 a pořád ve stejné formě  — zřetelně označena a oddělena od obsahu ;)

Za velký plus považuju nicméně to, že je zde inzerce většinou i zajímavá a dokonce „užitečná“. :D

↪ 5 pan Cuketka: Já bych je šoupnul někam do rohu a ne na hlavní list toť vše…ano ale dříve mně přišli více v pozadí ale dávat reklamní bloky mezi vaše origo poznámky už mně přijde zbytečný…

↪ 7 Kuba: Ale to takhle je už od toho roku 2009 nebo odkdy (prostě od prvních partnerů) – pokud je pro nějakej měsíc partner blogu, má za ten měsíc dva jasně označený články – většinou jeden na představení a druhej na soutěž. Jediný, co je tentokrát jinak je to, že bannery tohoto partnera maj asi nejvýraznější barvy, co tu pamatuju.

↪ 8 Kytka: ad barvy – doufám stále ještě, že s příchodem prvních letních dnů ta velikonoční oranžová a jarní zelená sezónně ustoupí méně křiklavým letním odstínům.

No já nevim lidi kdo si tu stěžujete na reklamu tak snad jste svéprávný a dokážete se s tím nějak vypořádat, ne? Ta reklama je naprosto jasná, není nikde skrytá, tak proč by mi měla vadit? Resp. pokud někomu vadí, jistě může mít svůj zajímavý nezávislý blog bez reklam. Uvidíme jak dlouho ho to bude bavit dělat ve volným čase vedle svého zaměstnání tak úspěšně jako pan C. Pokud je to jeho hlavní aktivita, tak je snad jasný že mu musí dobře vydělávat, předpokládám, že i pan C. potřebuje hradit svoje životní náklady, nebo chcete aby zrušil reklamu a budeme mu posílat nějaký příspěvky na nájem?

↪ 11 Ala: Jak teda mohl blog fungovat předtím bez reklam?Blog přece neni postavenej na penězích z reklamy od toho jsou jiná média!Nevidím větší rozdíl v množství informací např. když je teď blog samovydělávající jednotka oproti časům kdy byl reklamě čistý akorád vidím čím dál větší reklamní plochu.Kam až to zajde?

↪ 12 Rob: Robe, a co byste navrhoval panu Cuketkovi jako zdroj příjmů? On něco dělá, dělá to dobře, tráví tím spoustu času, pravděpodobně tolik (nebo i mnohem víc) jako jiní lidi tráví ve svém zaměstnání, a za to dostávají zaplaceno. Proč by pan Cuketka neměl dostat zaplaceno za to co dělá? Nebo vy pracujete někde zadarmo jen proto, že vás to baví?
A proč by reklama nemohla být na blogu? Může být kdekoli, kde to není zakázané a kde je někdo ochoten za tu reklamu platit. Tento blog je dobrý, úspěšný a proto je někdo ochoten zaplatit si za umístění svojí reklamy a propagaci svých produktů zde. A panu C. slouží ke cti, že tato reklama je vždy na první pohled rozeznatelná od ostatního obsahu, což se o ostatních médiích rozhodně říct nedá.

↪ 13 Ala: Nikdo tady neni od hledání zdroje příjmů pro pana Cuketku ne?A nadruhou stranu si každý pochopitelně může dělat se svým blogem co chce jem sem napsal svůj názor na zakomercovávání tohoto blogu.Klidně reklamu budiž ale nemyslím si že je dobrý ji mít hned jako úvodní zprávu ale třeba se mílim a vlastně lidi tento způsob propagace firem vyhledávají a reklama jako taková už by jim vlastně i na blogu chyběla a nebo by jim to přišlo podezřelí…

↪ 14 Rob: Když tu nejste od hledání zdroje příjmů pro pana Cuketku, tak byste to mohl nechat na něm, jestli si na svůj blog reklamu dá nebo ne (to k vašemu „blog přece neni postavenej na penězích z reklamy od toho jsou jiná média!“). Nikdo vám nebere váš kritický názor, ale když něco kritizujete, mohl byste třeba navrhnout, jak to dělat jinak a lépe, tedy pokud navrhujete, aby pan C. pracoval na svém blogu bez reklamy, zeptala jsem se vás, jaký byste mu navrhl jiný zdroj příjmů, když podle vás zdrojem jeho příjmů nemůže být reklama na jeho blogu, případně naznačujete, že víte lépe než pan C., jaká forma a rozsah reklamy na jeho blogu je ten nejlepší (ne tolik, ne jako úvodní zprávu atd. atd.).

myslím, že ten pohled ovlivňuje to, že v česku nemáme zkušenost s profesionálními blogery a nezávislými tvůrci obsahu (a nedejbože ani s blížícím se placeným obsahem, bububu! ;). v zahraničí jsou nachlup stejné modely (jaký mám já) zavedené již dlouho a nikdo se nad nimi nepozastavuje. jsou výhodné+transparentní pro všechny strany (čtenáře, inzerenty, tvůrce obsahu) a hlavně nabízejí alternativu ke starým médiím, které jsou v nevhodně zacílené a opravdu vtíravé reklamě + skrytém PR doslova utopeny.

Pro mě je nepochopitelný, proč tady u nás v Česku peníze nebo zisk jsou považovaný za něco neslušnýho. Jako kdyby si člověk nemohl nechat za svojí práci normálně zaplatit. Proč by někdo nemohl vydělávat na tom, co ho baví. Proč si někdo myslí, že práce za peníze je horší než práce zadarmo, vždyť většinou to bývá spíš naopak. Aspoň já teda mnohem radši pracuju za hodně peněz, než za nic. No možná někdo jiný radši řekne svému zaměstnavateli, ať mu za práci neplatí, že když ho práce baví, nepořebuje za ni dostat zaplaceno.

No pane C, ještě tomu chybí nějaká vlastní kuchařka a vlastní prodejní koutek na Amazonu! :)
Jinak mě tu reklama nevadí, protože je pečlivě vybíraná a celé je to děláno inteligentně. Komu vadí, ten článek číst nemusí – osobně mě „obtěžuje“ méně než poblikávající flashové bannery po straně.

Naprostá většina doposud uveřejněné (a vždy jasně oddělené) inzerce byla navíc opravdu zajímavá! Víno, čokoláda, čerstvé ryby – to snad nemůže nikomu vadit? Navíc často ještě s možností jedlé výhry:) Podle mého názoru jsou inzerce výborně cíleny na místní cílovou skupinu a inzerentni to dobře vědí. Jestli je tu někdy něco na zamyšlenou, tak snad jedině občasné nenápadné reklamní příspěvky ve fórech maskované jako osobní doporučení. Tomu se ale dá těžko zabránit na jakémkoli blogu a na ty nejočividnější tu obvykle někdo rychle upozorní.

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)