SCUK #3 RSS

Štítky: , , , ,

91 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. na jaké téma a kdy uděláme listopadové kolo SCUKU? ;)

    sám navrhuji setkání nechodící, tj. na jednom místě s přinesenými vzorky. rád bych zkusil ochutnat po praze zakoupené kimchi + udělat malou přehlídku vašich domácí fermentovaných produktů (zelí, okurky, jiné kvašené a nakládané šílenosti)

    rád se ale nechám přehlasovat! ;))

    první dva SCUKY proběhly na téma:

    Croissant – http://www.cuketka.cz/?…
    Horká čokoláda – http://www.cuketka.cz/?…

    (toto je pokračování původní threadu http://www.cuketka.cz/forum/topic.php?…)

  2. Super nápad!!!
    Kimchi nestihnu, ale zelí zatím kvasí!!!

  3. Jinak tady je fakt kouzelné povídání o kimchi:

    http://kimchi.navajo.cz/
    Ať žije automat!!!:-)))

  4. 3: Aha, už vím, jak některé české restaurace překládají svá menu do angličtiny!
    Po deseti dnech v chladné místnosti jsem okoštoval své první kimchi – ÚSPĚCH! I paní J se vyjádřila kladně a vůbec neohrnovala nosánek. Nechávám dále zrát a v duchu už plánuji další várky.
    Vašemu Scuku přeji zdar – zúčastním se definitivně v duchu. Minulé akce mě příliš neseděly, ale tentokrát – vyjde-li to – budete cítit my presence Bude-li foukat, jako převážně, od západu, prostě vylezu na střechu, otevřu nádobu svého Special Cuketka Jamboree Kimchi, Industrial Strength. Těšte se. :-)

  5. Pozdní hodina, v sherry nízká hladina, špatné HTML značky a dvakrát v duchu v duchu sračky. Ajem sory, omluva.

  6. o kimchi jsme se, pane cuketko, bavili na na kavove degustaci a ja vam jej s nadsenim odkyval. bal jsem se, zda se nejde tolik odvaznych lidi (je to jine kafe, nez kostovat cokolady:), ale na zdejsim osvicenem blogu nakonec jiste ano… veci na ochutnavani je moc a moc, takze klidne jedno podruhem. jsem PRO kimchi!

  7. btw. sezeneme dost (7–10) vzorku? netusil jsem, ze je to az tak oblibena kratochvile zdejsich jedliku…

  8. ja jsem zase zvedavej kde tuhle aromatickou záležitost budeme testovat ..... :D vidím to takto …Dobrý den, nene nic nám tu nechcíplo jen je vzadu degustace kimchi :D :D

  9. Stééééééjkýýý­ýýýýý!!!!!

  10. Moc ráda bych se zúčastnila kimchiothonu!

  11. To abych taky založila na kimchi, koukám. Nebo bude stačit kysané zelí?
    Jednorožec: pobavila jsem se velmi velice, nad Vaším komentářem. As usually. Jinak doporučuji, až slezete z té střechy – kimchi zakopat!!!
    Už se těším, jak ve zprávách BBC bude report o zátahu Scotland Yardu na nejmenované zahradě kdesi v Anglii. Rozhovor se sousedem:no, viděl jsem jak náš soused pozdě v noci něco zakopává na zahradě. Za pár dní se objevil neskutečný zápach. Určitě tam bude nějaké tělo. Neviděl jsem dlouho jeho manželku, soused tvrdí, že odjela ke kamarádce do Cornwallu, ale znáte to. Dneska jeden neví…
    V záběru vidíme psovody a policejní psy…něco našli!!! V zápětí všichni omdlévají, vypadne zvuk, poté obraz…obrazovka zčerná, po delší době se objeví nápis: omlováme se, porucha není na Vašem přijímači (teda…ani na našem)!

    Jojo, lidi moc koukaj na detektivky. To ve Vraždách v Midsomeru taky sousedi mysleli, že je na zahradě zakopaná mrtvola a on to byl Pastýřský koláč…:-)))

  12. Mhm, takže praktiký překlad slova kim-chi zní asi jako velký-smrad? :D

  13. Pivli : u Vašich příspěvků se skvěle bavím :) Máte vypravěčský talent a fantazii :) Super :)

  14. Blahopreji vsem zucastnenym k uspesnemu cokoladothonu a doufam, ze u nadchazejiciho kola ma malickost uz chybet nebude.

    Samozrejme podporuji navrch kimchithonu, jak jsem se jiz vyslovil v minulem threadu. A plati muj prislib, ze do nesu minimalne dva vzorky – z thajskeho Modreho Zubu v Jindrisske a ze Sushi Pointu ve Flore. Pokud bude k dispozici, vezmu i kimchi z asijskeho obchudku na Michelske, ale tam je sortiment v case dosti promenlivy…

    Takze – kdy a hlavne kde? Bojim se, ze s par povedenymi vzorky kimchi a domacich nakladanych pochutin nas vyrazi nejen z kazde kavarny, ale i z nekolika leceben pro osoby s poruchou cichu.. :/

  15. petina: díky!!! Ani ne, mám jen tu smůlu(štěstí), že si všechno hned představuju. U některých hloupých vtipů je to pak síla, když se začnu fakt blbě chlámat. :-)))

  16. podle mě kimchi není až tak smradlavý, ponožky jo, ale na deset metrů to nedočáhne .) místo nějak vymyslíme (už tušim), ak se nebojte

    kdo nemá rád kimchi může vzít s sebou cokoliv fermentovaného-kvašeného-nakládaného, domácího, exotického… prostě ckoli, hlavně ať je zábava ;)

  17. Fermentovaný salám … :D

  18. 16. :mno, abychom se nedivili, s tím doletem vůničky
    A jestli se všechny ty odéry spojí, bude to docela hukot.:-)))
    17. :jsem pro. On totiž už ani ten uherák dneska nechutná pokaždé jako uherák!

  19. Jen doufám, že jsem se nějak nedotkla pana 1R, líčením příběhu jeho kimči…

  20. Aha, a ¨máte na to zbrojní pas?

  21. 19: Vůbec ne, jsem naprosto nedotčen! Dokonce mě pobavila vidina omdlévajících policejních psů! :-))

    Obecně: napadlo mě, že Kimchi Scuk by měl být asi ideálně na čerstvém vzduchu. Na to ale není nyní počasí. Vy jste ale podnikavá parta a undoubtedly něco vymyslíte. Mě jen mrzí, že to mám trochu z ruky na dojíždění.

  22. To jsem ráda.
    Škoda, že se nemůžete zúčastnit se svým vzorkem. budeme na Vás myslet!!!

  23. tak asibude sraz na kimchi,co?hm,až budete degustovat nakládané hermelíny,tak se přidám,to je moje úchylka,vy kimchofilové…

  24. tak kimchi koukám docela odkývávate :) rozhdoně bych to na kimchi neomezil a tak pokud nechcete přijít s práznoud vemte cokoliv fermetnovaného (třeba salám Davide :))))

    1R např. bude vysílat výpary až z britanických ostrovů :)))

    Akichita – domácí nakládaný hermelín povolen ;)

  25. A kdy a kde to bude? Třeba to bude konečně termín pro mě možnej.

  26. ad termín, rád bych se opět držel víkendu, pro mě osobně v úvahu připadá 22–23 nebo potom 29–30, co na to ostatní?

  27. zatím mám z těchto víkendů jen 23. florbalový turnaj, který pořádáme – ale hrajeme jen jeden zápas od 8mi, takže pokud by to bylo řekněme od 10 dál, nejspíš bych si mohl v pohodě zařídit, že na turnaji budu v jinou dobu.

  28. Ja bych se rada ucastnila a muzu o vikendu 29–30.

  29. scuk by připadal v úvahu asi až od 13h, řešil jsem totiž místo a napadlo mě jedině nová biozahrada, tam by nás paní majitelka snad nevyhodila :) když si dáte kafe, něco k tomu a aspoň něco z bioocbhůdku, aby sme jí za to ozravovbání stáli…

  30. 29: A kdyby to nevyšlo, tak dejte vědět a zkusil bych třeba zařídit nějakou skautskou klubovnu…

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.