Chodíte bruslit? :) RSS

Štítky: , ,

58 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. celý týden blbnu na džbáně… chodíte někdo taky? nebo furt jen baštíte, popíjíte a fůdbložujete? :)

  2. Chybí mi tady možnost: do tmy pracujete :-/ ?Ale na zítra mám v plánu brusle nebo běžky ;-) Zjišťuju, jestli je Hostivař dost zamrzlá.

  3. no jo to pak jedině štvanice http://www.stvanice.cz/brusleni.htm
    nebo víkendy :) zamrzlé je určitě všechno dost :) a taky si myslím že i na host. bude plno lidí jako na džbáně

  4. chtěl jsem dneska s vámi na Džbán, ale poté, co mě nevzbudil budík a pak jsem jel pro nabíječku na autobaterii už nebyl čas, pokud jsem dneska nechtěl pracovat přes noc. Ale chuť už na to mám takovou, že asi zítra vyzkouším nějaký rybník tady v okolí (-:

  5. zaváhals, bylo to supr :) šup na rybník, dokud to drží :) teď je to myslím na vrcholu, co se týče podmínek

  6. věřím, nebýt zakázky, kterou musí mít zákazník zítra ráno v mejlu, byl bych tam taky…

  7. Na Proseku na rybníčku v parku mezi metrem Střížkov a Prosek :-)
    Na běkách jsem byla dnes u nás „za barákem“ : http://www.bedulka.vesele.info/…-2/2009.html – Je to na letišti Letňany, hned vedle výstaviště, dá se tam dojet i metrem :D :D :D

  8. krása! :)

    je to urban-ski-sportování :) měli byhcom si založit nějaký klub. aneb jak bojovat proti zimní městské škaredosti :) jedním z prvních našich požadavků by mohl být zákaz sypání a solení chodníků a cest :))))

  9. 8. Přidal bych povinnost všechny pole v okolí před zimou uvláčet. když je tam hluboká orba, je potřeba moc sněhu na to, aby se dalo jezdit. A nevím, jak se vypořádat s důchodci, kteří budou určitě požadovat obnovu solení chodníků a někteří možná i házet po běžkařích tupé předměty z oken…

  10. Chdila jsem bruslit velice často a ráda, ale posledně jsem na rybníku u Kokořína zjistila, že jsou mi mé milované brusličky už malé. Bylo to utrpení. A nějak se nemůžu dokopat ke koupi nových. Lyžařský sport nepěstuji, ani běžkování (naposledy jsem na tom stála asi ve dvaceti letech). Takže jsou jen dlouhé a svižné výlety s pejsky a neonovými frisbee (které pak páníčci aportují a psíci to pobaveně sledují z vyhrabané díry ve sněhu).
    Ad údržba chodníků: sůl v žádném případě!!! Písek a štěrk rozhodně ano, vedle posypaného pak klidně běžecká neposypaná stopa. ;-)))

  11. Bruslíme, běžkujeme a dokonce jezdíme se psím spřežením, to vše 20 minut od centra Plzně:-) Jinak si dovolím nesouhlasit, že teď jsou nejlepší podmínky na bruslení, ty byly podle mého názoru kolem Silvestra, to jsme byli na Máchově jezeře a led byl hladký jako zrcadlo. Navíc teď je u nás arktická inverzní zima, prckové nám moc dlouho bruslit nevydrží a tahají nás z bruslí domů:-)

  12. 11: V Praze začal být mráz myslím až těsně před Silvestrem? Ale na běžkách jsem byla na P6 už v listopadu ;-)

  13. Bruslíme na Hostivařské přehradě, včera jsme tam i sáňkovali, jen se musí vyčistit led od sněhu :-)

  14. Pavli: Tak to jsme se tam možná včera potkaly ;-) Jo a taky tam byla spousta běžkařů na přehradě.

  15. Martina : Byli jsme tam kolem poledního, přidal se k nám i zlatý labrador a kamarádka s kočárkem :-) A po bruslení do oblíbené hospůdky Pod Hrází :-)

  16. S největším nadšením po víkendovém skluzu doporučuji bruslení na Sázavě. Řeka je zamrzlá (kdo by takyv tomhle čase nebyl) a v okolí Čtyřkol – Senohrab jsme se krásně projeli. Jen jedno minus to mělo – pesákovec někde ztratil tenisák. Takže bacha, je zákeřně skryt pod vrstvou sněhu. Nicméně – padá se do něj líp než na holý led :)

  17. Lucianka : myslíš, že bude ok i o víkendu? Zajímavý tip na mimoměstské venčení :-) A třeba náš pesákovec najde ten váš míček :-))

  18. Pavli,
    s krizkem po funuse (doslova snad ne) – myslim, ze minuly tyden to asi jeste slo, nicmene tento uz bude reka asi celkem riziko.

  19. Běžky, hurááá! (Praha 6)

  20. Jo, ve svych 47 letech jsem se zblaznila, a mocne povzbuzovana svym ryze sportovnim pritelem vzala kanady a vyrazila na led. V lednu byl v Tabore zamrzly cely rybnik Jordan, dalo se projet od jednoho konce na druhy, dokonalost sama. Dusledkem meho prvniho padu byl jenom mirny otres mozku, po tom druhem, kdy jsem se nevim jak uderila do obliceje, se mi udelal monokl pres cele oko. Nicmene radost a elan z toho krasneho sportu pretrvavaji, stejne jako z objevovani kouzla bezek na Sumave, a nyni zde v Kanade. Aneb sportu a vsemoznym silenostem zdar.

  21. Nabízí se otázka při těch sněhových přívalech – chodíte sáňkovat :-)? Kam a s jakou výbavou?

  22. Hurááá, už je čas…na in-liny:-)

  23. In-line jsem vytáhla už minulý víkend, jezdíme do Štěrbohol na cyklostezku. Není tak provařená jako Braník, který je jinak super :-)

  24. Tak Štěrboholy… hmm :o), tak to jsme se tam možná už potkaly neb tam jezdím také. :)

  25. Lidi, díky za vytažení tohohle vlákna, zítra opráším inlajny a razím:)

  26. Hej, poradte kde to v tech Sterboholich je…prosim prosim…

  27. Lea : v neděli tam budu zase, stříbrná Audi, parkující u odbočky ke kompostárně (pokud bude volno :-)).
    Charybda : vyjedeš ze Štěrbohol směrem na Dubeč a před nádrží je vlevo louka, na které řádí modeláři s letadýlky. Dráha je hned vedle, vede i na druhou stranu do Kyjí.

  28. Pavli: super, diky, zkusim to… Miluju in-liny a tohle mam ,,za rohem,, – tak doufam ze je to dostatecne dlouuuheeeeee

  29. Vede od hotelu Mondeo v Dolních Měcholupech právě k silnici ze Štěrbohol do Dubče a za ní pokračuje ke Kyjskému rybníku, dohromady cca 6 km (?)

  30. Pavli: předpokládám, že odbočka ke kompostárně je to s tou závorou :), tak to parkujeme stejně :o) (oranžová Suzuki). Jezdím hlavně v týdnu až dost večer, když se dovalím z práce a o víkendu pokud se zadaří a jsem v Praze. Tak teď až tam uvidím audinku, tak už budu vědět. :o)

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.