1. 5. března ve 21.20 hod. na Primě

  2. co to, co to?

  3. http://medialne.etrend.sk/…a/sprava.php?…

    druhe video :-)

  4. acháááá!

  5. Jsem zvědavý, těším se … a doufám, že z toho nebude „druhý Babica“ :-)

  6. Nikdo nemůže být jako Babica!

  7. Před přečtením odkazu jsem myslel, že Rachad jde vařit naživo s nějakou tou Martou u boku :-)

  8. 7: Jakože já jsem Marta? :)

  9. k Pohlreichovi moc nesedí ta sprostá mluva, nemá ani stejnou pozici jako jeho model, ale uvidíme :) v US i UK variantě zabere zhruba času 70% nikoliv vaření, ale krizový management a psychologické pohovory s Ramsayem, jsem zvědavý jak jim půjde v pořadu zrovna tohle ;)

    české televize jsou pověstné tím, že dokáží poděl sebevymakanější formát… horší než babica nebo kuhařská pohotovost to snad ale být nemůže? ;) nebo jo? ;))

  10. Ja som sa tiež prekvapila, keď sputil nadávky, ale vkladám do toho dost velke nadeje. Ked nic, aspon nakukneme do par kuchyn. Ja som teda zvedava strasne. to si snad musim kupit asi TV???

  11. 8: Ne nejsi Marta, jen když jsem viděl na fóru téma Ano,Šéfe! Tak se mi vybavil Rachad a texty s Martou. Nic víc nic míň.

  12. 9: Myslím, že jedině StarDance se podařil
    11: v pohodě

  13. StarDance překonal britský originál.
    Teď by ještě mohl být na ledě. To je docela legrace. :-)))

  14. Proboha, to musíme furt něco tak okatě kopírovat?

  15. Mirek:

    jestli koupili licenci, dobře udělali :) všechny pokusy o vlastní koncepci pořadu o vaření u nás dopadly tragicky.

    takhle se to může podělat pouze na hlavním aktérovi (myslím že ne a držím palce) nebo režii (pravděpodobnější, primě nevěřím ;)

    udělali jale možná jednu chybu a sice že si předem nenaklepali diváky pouštěním sérií z UK nebo US, myslím, že následný zájem o českou mutaci by byl vyšší :)

  16. 15.Ano, asi máš pravdu.Tím je to ale ještě tragičtější ;).Jaká by to ovšem byla krása kdyby jsme místo tohodle brutálního kopírování pořadů dokázali vymyslet něco svého a kvalitního. Zlatý Magion a Studio Kamarád ;).

  17. Jo a v magionu chodil úžasný seriál. byla tam přihlouplá lesní víla Mavis, strašidlo Zlá Edna (televizor) a housenka Agnes.
    Hned bych se na to podívala znova!

  18. 15: Já si naopak myslím, že pouštět US a UK verzi před tou českou by se hrubě nemuselo vyplatit. Pokud tu českou verzi někdo zprasí, tak by o tom věděl úplně každý, protože rozdíly by byly markantní a lidi by se na to přestali koukat.

    Oproti tomu u pořadů typu Babica (kde člověk nemá s čím srovnávat) se vydržíte koukat aspoň pár dílů, protože se nemůžete rozhodnout, jestli je to parodie, černý humor, nebo lidská blbost.

    17: Jéé ten si pamatuju, Agnes byla super! :o)

  19. 17: Pivli,
    http://www.youtube.com/watch?…
    :-)))

  20. Nemyslím, že by to Prima musela nutně zprasit… V poslední době se pouští do nových projektů (pravda, leckdy to jsou osvědčené licence), a ne vždy to dopadá jako s tou ošklivou slečnou. Už jen fakt, že do toho Prima jde a vybrali si pana Pohlreicha o něčem svědčí. Doufám. Ty sprosťárny mě totiž taky docela překvapily. No každopádně jsem na to velice zvědavá a s mírným pnutím v těle očekávám první díl.

  21. 19.: jojojojojo!!!
    :-))))
    Díky!

  22. 17–19: Parada! Navrat do detskych let :) Deeeeeeekuuuu­uujiiiiiii

  23. Pivli 17: Seriál se jmenoval Bludička a cca před měsícem nebo před dvěma vyšel komplet jako speciál časopisu DiViDi, dvě DVD za 149 korun.

    Asi před měsícem někdo říkal, že jich v Tescu na Národní v odd. tisku měli ještě štos.

  24. 19: Místo toho, abych počítala daně už koukam asi na pátej díl :o)))

  25. 23. Upřesňuji: vyšlo to 18.12., v Tescu viděny stohy 15.1.

  26. Hihihi, taky jsem se zasekla a koukala. Že se to jmenuje Bludička vím, ale netušila jsem, že to vyšlo na DVD. Moc děkuju za tip, budu shánět.
    Osobně mám nejraději ZLou Ednu. Je dokonalá!

    A taky byl skvělý UK seriál o kouzelníkovi Čáryfukovi. Hahaha. A měl žábu jménem Touchwood.:-)))
    Omluva za OT příspěvky, ale nějak to šlo samo…

  27. Ahoj. Dnes byl o tomto pořadu spuštěný web: http://ano-sefe.com/

    Jsem zvědavý, jak to bude vypadat. Snad z toho neudělají Babicu v restauraci :)

  28. bude to blbost, ale jak napsal kolega, alespoň uvidíme nějaké kuchyně a restaurace z jiné stránky. Laikovi se tím zkreslí pohled na tuto službu ještě víc, ale na druhou stranu já toho o letecké přepravě vím taky málo a žeru to co mi předkládají média. Ještě, že máme ten internet.

  29. Já se zatím docela dobře bavím, co vy?:)

  30. Já se také bavím. :o)))

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.