City Cafe Cosmopolit RSS

Štítky: , , ,

62 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. ccccc, ccc, c :) ex-Gott Gallery! nový podnik ve spálené! menu bude docela hukot, mix všeho možného včetně sushi :) uvidíme!

    http://www.cafecosmopolit.cz/

    (via gossipgirl: http://www.gastroportal.org/…nove-podniky)

  2. Zajímalo by mě, co vede podnik ke spuštění stránek dřív, než je naplněj alespoň základním obsahem?

  3. Kytka:

    já bych se moc nedurdil :) gossip girl i já jsme to vyhmátli opravdu ještě brzy, oficiální spuštění ještě neproběhlo. vyplatí se to ale sledovat, podnik obsahuje jeden tajný bonus :)

  4. 3. O tom bonusu nejspíš vím (-: a kvůli němu tam určitě zajdu
    Ale přijde mi, že brzy nebrzy, když je na té adrese designová platforma stránek včetně menu (stránek), mohl by tam být alespoň kontakt a upozornění, že další obsah bude brzy doplněn, takto to vypadá jako zmatek…

  5. Kytka:

    tak prosím neprozrazovat, ať nekazíme srandu!!!:)

    jinak v zásadě souhlas, mělis i to aspoň šopnout do adresáře bokem a na hlavní stran napsat, comming sooon tedy 19.3 např :)

  6. 5: jj, kdyby tam bylo stručné sdělení, že tehdy a tehdy se tam a tam otevírá/otevřel nový podnik a že další informace tu budou brzy doplněny, vypadalo by to lépe, než prázdná designová platforma – a finální podoba stránek mohla být mezitím testována a kompletována na úplně jiné adrese.
    Samozřejmě to nemá žádnou souvislost s kvalitou podniku jako takovýho, ale přijde mi škoda se takhle prezentovat veřejnosti.

  7. :))

    shrňme to: foodkritici a fůdvrajtři jsou dnes tak agresivní, že všude lezou dyž to ještě není hotový, webovky terpv chatrně blikaj a kuchyně jsou zamatlané od malty :) hih :)

  8. Se mrkněte na web tvůrce a je jasno:))
    http://www.xizzzy.ru/

  9. prostě nestíhá chuděra a my mu do toho furt klikáme! :D

  10. Tie polohotové stránky nie sú práve najšťastnejším riešením, ale keďže sme o CCC (resp. skôr o trende, ktorého sú súčasťou) u nás akurát robili miniseriál, poznám zhruba plánované smerovanie webu… to je celkom fajn a hlavne interaktívne (živé fórum s reakciami klientov, vrátane ponechaných a zodpovedaných tých negatívnych), čo je dosť odvážne, ale určite sympatické… Viď ich moskovský „originál“ City Café Na Lestnice http://www.nalestnice.ru/. Je to btw. ten istý webmaster

  11. budeme se těšit :) malá nápověda zde:

    http://www.gastroportal.org/…l-i-do-ceska

    díky!

  12. Necenzurované diskuzní fórum? To je největší zlo, co si může firma na web nasadit:))

  13. Ten bonus je pro mě dost zásadní a určitě tam zajdu, až se to rozhýbe. :-)))

  14. Velice zajímavé, ale mám pocit, že když jsem jela v sobotu večer okolo, tak již bylo otevřeno…

  15. otevřeno je už asi dva týdny, klasicky měkký „zkušební“ provoz na prvních platících ;)

  16. už to jede v plné kráse!

  17. Nevíte někdo, jakou maj otevírací dobu? Na těch stránkách to nemůžu najít.

  18. Dobrý večer, moc mě těší váš zájem o mou restauraci. Opravdu jsme se již „měkce otevřeli“ takže budu moc ráda, když se na nás přijdete podívat. Otevřeno máme ve všední den od 8 hodin a o víkendech od 11 hodin. Pracujeme do posledního hosta. S tím webem máte samozřejmě pravdu, ale pracujeme na tom, takže základní informace už tam jsou a zbytek brzy dotáhneme k dokonalosti. Díky všem a těším se na vás. Gajane

  19. Mám pár připomínek: České speciality se Švédskými brusinkami? A co je na těch stránkách multifunkčního? Vídeňská káva oficiálně neexistuje, je pouze káva se šlehačkou!

  20. 19: do některých českých specialit brusinky patří a ve Švédsku jich roste spousta a dobrejch, tak proč ne?

  21. 20: Včera jsem měla v Savoyi smažený vepřový řízek s bramborovým salátem a stejně tak ke kuřecímu se zde servírují brusinky.

  22. O chuti a kvalitách Švédských brusinek jsem nepsal, jsou výborné. Šlo mi o to, že když si zakládají na České kuchyni tak mají mít české brusinky třeba z Krušných hor nebo třeba z nějakého dobrého Bio zdroje. ČESKÁ Kvalita !

  23. 22: Ale ten podnik se jmenuje City Café Cosmopolit, to mi tak nějak říká, že důraz na českou kuchyni tam nebude (-:

    18: díky za info, určitě se někdy zastavím. Postupné zlepšování stránek, které ze začátku prakticky nemají obsah se netýká zdaleka jen vás, viděl jsem to u spousty podniků a přijde mi to škoda, proto mě to vyprovokovalo k té řečnické otázce. Akorát vám ještě doporučím nechat stránky až budou jakž takž stabilní zkontrolovat nějakým dobrým korektorem. Třeba Přepnout do Českéjako první česká věta na stránkách moc česky není.

  24. 23: Cosmopolit ano, ale „České speciality“ a „tradiční…“

  25. Vaše starosti na mojí šedivou hlavu pane Ego! Jestli máte chuť na české brusinky, zkuste si tu řídkou marmeládu, na jejímž povrchu plave pár ukoptěných a kyselých kuliček. Nebo zkuste napřed to co nabízejí v Cosmopolitu na domácí a moukou nezahušťované svíčkové na smetaně. Potom se můžeme bavit méně akademicky a více konkrétně. Možná, že kdyby tam neuvedli slovo „švédské“ chutnalo by vám ještě víc. Ale čemu dáte přednost? Vědět co jíte, když vám to chutná, nebo se nechat balamutit? Jestli jste takový gurmet a tradicionalista, rád vám opatřím bio brusinky (jiné než sušené neseženete) a od srdce vám popřeji dobrou chuť. A já si dám s dovolením zatím vídeňskou kávu, i když neexistuje a vím zaplaťpánbůh co dostanu. :-) Hodně zdaru a jen tak dál!

  26. Musím říct, že na umístění v centru mají velmi slušné ceny. A doboru svíčkovou si dám klidně i s čínskými brusinkami :-)

  27. Čínský nemají :-( To je mi moc líto. Ale teď si tak uvědomuju, že na vepřový koleno na českým pivě plácaj dijonskou hořčici. Jejda!!:-O

  28. snad je to k tématu – denní menu tohoto podniku můžete navíc najít na

    http://www.lunchtime.cz/…-cosmopolit/#…

  29. 28: Ve čtvrtek se jim tam vloudily dvě malé chybičky: jedna ve FJ a druhá v sedmém pádu.

  30. Stane se, někdy se i mistr tesař utne, tím spíše, že všichni jsme jen lidé, že? Ale lepšíme se každým dnem – pro vás. Ještě jednou srdečně zvu všechny naše kritiky i příznivce, aby se na nás přišli podívat. A pro pobavení přikládám:
    http://video.super.cz/…oporucujeme/?…
    Vaše Gajane

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.