Plesnivá Plzeň v Globusu, Stojící Buřtožroutské zombies a kapka policejní akce ;)

Jestli se nudíte, přijeďte do Česka ;) Je to země plná nečekaných absurdit na každém očuraném rohu…

Stojící Buřtožroutské zombie

V neděli jsem se byl projít na Ladronce v předvečer filipojakubské noci čarodejnic. Šestka se pochlapila a uděla docela milý program pro rodiny s dětmi se stánky a pohanskou fireshow na konec. Pěkný ;)

Co mě dostalo – stánek s vepřovou pečínkou, před kterým se seřadila hezká řádka masožravých zombiků. Pohled na pořádně vypasenou a pomalou frontu mně vždycky dokáže rozehřát. Jsem rád, že je mezi námi pořád ještě dost lidí, kteří nezapoměli jak se má správně stát v řadě!

Jako milý bonus se mi naskytl pohled na ani nesedící, ani nestojící zombiky u stolečků v úrovni pasu. Hezky u nich postávali, skrčení a s bolavýma nožkama chroustali kus prasátka. A tak to má být!

Jo málem bych zapomněl zmínit náborový stánek McDonald’s. Zkrátka, tyhle drobné detaily miluju – jak bych to jen řek’ líp i’m lovin it!

Plesnivá Plzeň v Globusu

Jistě uznáte, že po tomhle jsem se musil posilnit. Jestli vám můžu něco doporučit, tak nejlepší je vychlazená třetinka dvanástistupňové Plzně se zelenou plísní na povrchu. K dostání jedině v Globusu ;)

Chloupky plísně vás nádherně lechtají pod nosem, lahodný mok vám stéká po bradě. Děkuji firmě Globus i Plzeňský Prazdroj a.s. za společnými silami zprostředkovaný skvělý zážitek. Nevím jak si to rozdělili, kdo dělal plíseň a kdo pivo, ale je mně to jedno. I’m lovin it!

VB

Co je to za novou módu, mít v letošních volbách na kandidátce alespoň jednoho zmláceného kandidáta? Pokud se vám stýská po nějaké akci a už jste dlouho nedostali přes držku. Doporučuji tohle akční video, případně doprovodnou fotogalerii z Britských listů.

ňíkám si, hlavně že se nic nestalo těm pochodujícím holohlavým pánům! Jo a berte to všechno s úsměvem prosím ;)

Jo a když už jsem u těch Voleb – Stopař vypíchnul dokonalé reklamní spoty! (LOL)

Reklama

Komentáře

pane Cuketko… já myslela, že s plísní na povrchu jsou pouze sýry.. a ejhle.. ono huš i pivo ! :)) díky za tip, letím do GLobusu :))

To pivo bych si také dal, hihi… Mohli by dělat i se dvěma plísněmi, jako je třeba sedlčanský Vltavín, ten miluju. Mohl bych si dát Vltavín a k tomu i dvouplísňovou Plzeň. ;)
A to video jsem viděl, naprosto mě odrovnalo – „Nebudu mít k**** fotky na interntu, aby ňa naháněli skini před barákem!“

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)