Tip: Prosciutto bageta v Bageterii Boulevard

Čerstvá prosciutto bageta za 59,- Kč ??? Jo a dokonce výborná! K dostání nyní v Bageterii Boulevard na kulaťáku ;) Nejsem moc velký fanda výrobků firmy Crocodille, ale tímhle mi udělali radost. Není to sice plnohodnotná obložená bagetka (chybí zeleninová obloha, je tam jen takový tomatový dip), ale porce prosciutta je za 59,- Kč opravdu velkorysá!

Reklama

Komentáře

Jo, jo.. cuketko v „bulváru“ se opět shodneme.. kolem Václavského náměstí je bagetáren spousta.. řekl bych že tenhle „krokodajlí“ podnik nabízí najlepší věcičky.. vyzkoušel jsem už spoustu jejich výrobků a dlužno dodat že ani jednou zatím nezklamali.. doporučuji vkusné deserty, zejména pak brownies!

je nedam dopustit na begety v panerii – nejsou sice nejlevnejsi ale vyborne… + za 10 koupenych baget je 11-ta zdarma.-)

A nevite nahodi nekdo kde delaji dobre rozpekany bagety na panin grillu nebo ve stylu spanelskych bocadilos? To by mne docela zajimalooo ;)

Ad paneria: muj osobni porno-favorit je mrizka s javorovym syrupem a pekanovymi orechy = all time ekstase! :p

Panerie celkem OK, rozhodne )pro mne) byla bagetkarnou prvni.. za coz ji patri muj dik.. dnes se mi zda ze tahle Franchiza je vic a vic zavisla na konkretnim majiteli konkretniho podniku a konkretni obsluze – zacinaji bagety sidit. (Muj favorit je kulinarsky eklhaft Svihak). Jinak mrizka s pekanovymi orechy je jeden z „ready-to-bake“ vyrobku, ktere se daji koupit leckde (Tesco, Carrefour… mensi pekarstvi.. atd..) A vyrabi se celkem ve trech variantach: mala, standard a extra. Male odebira treba Tchibo, a jsou fakt mensi. standard a extra se lisi jen „vystupni kontrolou“ – ty ktere jsou hezci a je tam vic orechu a tak podobne jsou „extra“. Ale je to moc dobry, zejmane kdyz je cerstve vytazena z pece. Tam kde je prodavaji (kdyz udete dobre zebrat) prodaji i mrazene kousky a muzete si je udelat doma. V Panerii dale chvalim nektere (vetsinu) dortu a zejmena kolacu (tech nizkych.. napr. orechovy je ke kave bezva).

Dane: mně bagetárny moc neberou, možná ale změním názor ;) jj, mřížka je k dostání opravdu všude, v panerii je téměř vždy čerstvá, což se nedá říct o mřížkách na pumpách a podobných menších pekáren ;)

těch velikostí jsem si nevšiml, zajímavý! delší dobu uvažuji, že bych to zkusil upýct sám, hm, no, troufalost .)

tam mřížka je z listovyho testa ne? jestli ano tak koupit testo (kupovane se imho od domaciho takrka nelisi) a upect ji je asi uplne jednoduche – uplacat mrizku + na ni dat pekan orechy + mozna javorovy sirup a dat na cca 15/20 min do trouby

ghostdog: tak nejak podobně asi jó, problém je stou plňkou – protože to asi není jen javor sirup, ale ještě něco navíc. no vzhledem k tomu, že jsem chorobný zuhelnaťovač veškerých sladkých věcí v troubě, nechám si tenhle experiment ad acta ;)

Co vy na to?

nepovinný, ale díky němu máte obrázek (jak?)